![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хало, Иве 'је наређено и ја сам као велики загрејани јарећа чекају мој нови лаптоп 160гиг интерни хард диск да буде достављена. Кад сам инсталирати Им 'помоћу прилику да Мицросхафт кицк оут једном и за све и инсталирати убунту. Једини проблем је да имам пар задатака да требам радити на редовној основи, као што су коришћење уређивање софтвер модернизирати мој пронто (корисник дизајн даљинско управљање) који говори преко УСБ и ажурирање моје сателитске оквир путем НУЛ 9пин кабл, ћу у скорој будућности желите да повежете рачунар на УЕБЦАМ придрул̌ене мој телескоп, ја сам човек са бројним хобија. Мој проблем је да већина од тих активности су углавном цатеред за КСП оперативни систем софтвер, али не желим бити одржан заробљеник КСП да само због тога. Једном сам инсталира убунту сам размишљати инсталације ВМУаре и дивили се што је многи од вас тамо, које имају далеко више искуства од мене, може саветовати о томе како да овај софтвер је надлежна за покретање КСП у Линукс програма који захтевају да се на информације како би повезани хардвер. Молимо вас, немојте саветовати један дуал боот опцију како сам ја одлучио да направи паузу и Убунту ће ми бити један и једини оперативни сыстем.Тханкс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не мислим да ћете бити у могућности постићи оно што желите, осим ако се не могу добити Линукс драјвера за то стварно. Зашто не само да има дуал боот?
|
| |||
| |||
| Хтио рећи ваш најбољи кладити се ће се користити у вино. Ит'с Опен Соурце имплементација Уиндоус АПИ-ја на врху Кс, ОпенГЛ, и Уникс. Иди овде за цхецк ит оут: хттп://ууу.уинехк.орг/ |
|
| |||
| |||
| Хвала сервергуы, али као што сам рекао ЈА стварно донт 'оскудица за двојан чизма. Тхе ВМУаре виртуелни десктоп је да можете да инсталирате КСП и научила сам од које можете такође инсталирати дривер за њега па зашто не би ли мислите да ће то радити. Интернет праведан чинити се мени да ли добити на рачунару направити 10 мин посла је потребно 30 мин, јер је ова исправке и исправке која у овом тренутку и то је оно што желим извући из. Прица је убунту мај да има проблема у почетку, али са једном завршите постављање исправке ар далеко више логичких и учинити оно што вам рећи да за разлику од радиш ствари стоје иза Вашег назад. Мислим да је ВМУаре мај бити одговор на моје проблеме, али као што ти кажеш оно што ја желим да знам разлоге. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ИЕ 8 није подржано на овај оперативни систем | БреаннаРице | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 0 | 19. јуна 2009 02:35 |
| Омиљени оперативног система? | КаноакаВирус | Уопштено Софтуаре Цхат | 39 | 28 март 2009 15:39 |
| Који оперативни систем? | томтхедруммер1992 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 12 мај 2008 14:20 |
| Оперативни систем и Рам | мегабајта | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 8 | 8 новембар 2007 16:34 |
| Која је најбоља Линукс ОС (оперативни систем) постоји? | ницене98 | Линукс ОС и алтернативна | 3 | 30 март 2007 18:21 |
| Тхреад Тоолс | |
| |