![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, я наказав він і я, як велика дитина порушеної очікування для мого нового ноутбука 160gig внутрішній жорсткий диск буде доставлено. Коли я встановлюю я використовую можливості пнуть Microshaft один раз і назавжди встановимо Ubuntu. Єдиною проблемою є те, що в мене є пара завдань, мені потрібно робити на регулярній основі, як використовувати програмне забезпечення для редагування, щоб оновити Пронто (User дизайну пульта дистанційного керування) говорить, що через USB і оновити супутникового телебачення через NUL 9pin кабель, Я буду також в найближчому майбутньому необхідно підключити комп'ютер до веб-камері додається до мого телескопом, я людина, багато захоплень. Моя проблема в тому, що більшість цих заходів в основному задовольняються за XP програмне забезпечення операційної системи, але я не хочу бути в полоні в XP тільки з-за цього. Коли я встановив Ubuntu Я думаю Установка VMware і питає, що багато хто з вас там, що мають значно більше досвіду, чим я можу повідомити про те, як компетентні це програмне забезпечення для запуску програм у рамках XP Linux, які вимагають передати інформація пов'язана обладнання. Будь ласка, не раджу подвійний варіант, як і я маю намір зробити перерву і Ubuntu буде моя єдина операційна system.Thanks |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не думаю, що ви зможете досягти того, чого ви хочете, якщо ви можете отримати драйвери для Linux це дійсно. Чому б просто не мають подвійну завантаження?
|
| |||
| |||
| Я кажу Краще було б використовувати WINE. Це відкрита реалізація Windows API у верхній частині X, OpenGL і Unix. Відразу сюди, щоб перевірити його: http://www.winehq.org/ |
|
| |||
| |||
| Завдяки serverguy, але, як я сказав, що я дійсно не хочете зробити подвійну завантаження. VMWare являє собою віртуальний робочий стіл, який можна встановити на XP, і я після дізналася, що ви також можете встановити драйвери до нього так чому б вам не думаю, що це буде працювати. Просто мені здається, що якщо я отримаю на комп'ютер, щоб зробити 10 хвилин роботи вона займає 30 хв, оскільки це оновлень і оновлень, що на даний момент і ось що я хочу піти від. Йдеться Ubuntu можуть виникнути проблеми при установці з першого разу, але зробити оновлення AR набагато більш логічною і робити те, що Ви вказуєте, а не робити речі за вашою спиною. Я думаю, що VMWare може бути відповіддю на мої проблеми, але як ви кажете, що ви мені хотілося б знати, з яких причин. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| IE 8 не підтримується у цій операційній системі | BreannaRice | Веб-браузери & FTP-клієнти | 0 | 19 червня 2009 02:35 |
| Улюблена операційна система? | KanoakaVirus | General Software чат | 39 | 28 березня 2009 15:39 |
| Яка операційна система? | tomthedrummer1992 | Операційні системи Windows | 5 | 12 травня 2008 14:20 |
| Операційна система і Рам | мегабайт | Процесори, материнські плати RAM & | 8 | 8 листопада 2007 16:34 |
| Що краще ОС Linux (операційна система) є? | nicene98 | Linux & альтернативних ОС | 3 | 30 березня 2007 18:21 |
| Різьба Інструменти | |
| |