менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Нова операційна система великих Близький день!

Reply

Різьба Інструменти
Old 4 грудня 2007, 04:45
Член групи

Default Нова операційна система великих Близький день!

Здравствуйте, я наказав він і я, як велика дитина порушеної очікування для мого нового ноутбука 160gig внутрішній жорсткий диск буде доставлено. Коли я встановлюю я використовую можливості пнуть Microshaft один раз і назавжди встановимо Ubuntu. Єдиною проблемою є те, що в мене є пара завдань, мені потрібно робити на регулярній основі, як використовувати програмне забезпечення для редагування, щоб оновити Пронто (User дизайну пульта дистанційного керування) говорить, що через USB і оновити супутникового телебачення через NUL 9pin кабель, Я буду також в найближчому майбутньому необхідно підключити комп'ютер до веб-камері додається до мого телескопом, я людина, багато захоплень. Моя проблема в тому, що більшість цих заходів в основному задовольняються за XP програмне забезпечення операційної системи, але я не хочу бути в полоні в XP тільки з-за цього. Коли я встановив Ubuntu Я думаю Установка VMware і питає, що багато хто з вас там, що мають значно більше досвіду, чим я можу повідомити про те, як компетентні це програмне забезпечення для запуску програм у рамках XP Linux, які вимагають передати інформація пов'язана обладнання. Будь ласка, не раджу подвійний варіант, як і я маю намір зробити перерву і Ubuntu буде моя єдина операційна system.Thanks
Old 4 грудня 2007, 15:08
Модератор групи

Я не думаю, що ви зможете досягти того, чого ви хочете, якщо ви можете отримати драйвери для Linux це дійсно.

Чому б просто не мають подвійну завантаження?

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old 5 грудня 2007, 01:41
Член групи

Я кажу Краще було б використовувати WINE. Це відкрита реалізація Windows API у верхній частині X, OpenGL і Unix. Відразу сюди, щоб перевірити його: http://www.winehq.org/
Old 5 грудня 2007, 01:46
Член групи

Завдяки serverguy, але, як я сказав, що я дійсно не хочете зробити подвійну завантаження. VMWare являє собою віртуальний робочий стіл, який можна встановити на XP, і я після дізналася, що ви також можете встановити драйвери до нього так чому б вам не думаю, що це буде працювати. Просто мені здається, що якщо я отримаю на комп'ютер, щоб зробити 10 хвилин роботи вона займає 30 хв, оскільки це оновлень і оновлень, що на даний момент і ось що я хочу піти від. Йдеться Ubuntu можуть виникнути проблеми при установці з першого разу, але зробити оновлення AR набагато більш логічною і робити те, що Ви вказуєте, а не робити речі за вашою спиною. Я думаю, що VMWare може бути відповіддю на мої проблеми, але як ви кажете, що ви мені хотілося б знати, з яких причин.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
IE 8 не підтримується у цій операційній системі BreannaRice Веб-браузери & FTP-клієнти 0 19 червня 2009 02:35
Улюблена операційна система? KanoakaVirus General Software чат 39 28 березня 2009 15:39
Яка операційна система? tomthedrummer1992 Операційні системи Windows 5 12 травня 2008 14:20
Операційна система і Рам мегабайт Процесори, материнські плати RAM & 8 8 листопада 2007 16:34
Що краще ОС Linux (операційна система) є? nicene98 Linux & альтернативних ОС 3 30 березня 2007 18:21
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.