![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| http://www.freeserifsoftware.com/sof...us/default.asp Аз съм се опитват да изтеглите безплатен софтуер, но той е driviing ме докарва до лудост. Аз се опитвам за по-малко 2 часа ![]() АЗ didnt получите registation ключ и също изтеглянето didn't попитам за моя имейл адрес. Аз се опитвам с часове да има достъп в снимки плюс 6. Изглежда, че са го изтеглили, но всеки път, когато имате достъп до него, аз минават през много етапи, но след като приключи отивам чрез друг етап. отивам през 2 етапа и нейните като continueious кръг. Оценявам вашата помощ за подготовка за работа, че да работят. благодаря |
|
| |||
| |||
| Знаете ли да сложите своя имейл в регистрационната форма? |
|
| |||
| |||
| Ами аз бях толкова заинтересовани Свалих го. Отиде добре, но аз все още не са получили регистрационен ключ също. Нека да знаят, имам някои добри безплатни програми снимка можете да търсите в. Макар Serif също е добро, но ей, ако те арго получите право за регистрация не можете да го използвате. |
|
| |||
| |||
| там, където не беше за мен да сложи имейл адрес. Исках да. Трябва да се прави нещо нередно. Къде е мястото те попитам за имейл адрес. Свалих я, но тя didn't да ме питаш за моето имейл. ----------- всеки път, когато го отворите, той ме попита да текат или да отмените. Разбира се, че натиснете Run. Тогава ми се иска да искате напълно да изтриете избраните прилагане на всички свои componants. Аз не го натиснете doesn't направя нещо. и след това натиснете Yes пише поддръжка довърша. След това натиснете Run. След това той казва добре да инсталирате sheiled съветника След това натиснете следващия лиценз споразумение и натиснете Yes. той казва, потребителско име, Кен Фирма щастлива звезда Тогава го кажа, които папката следващ тя води до потребителя informatin, desination указател, componants (основно за да се потвърди информацията и написали инча следващ insheildwizardcomplete финал. Процесът продължава и продължава, неговите същото отново и отново |
|
| |||
| |||
| Доста странно, можете да отидете на Add / Remove Programs и виж, ако той е бил инсталиран, ако е така я деинсталирате от там и след това се опитайте ново изтегляне. |
|
| |||
| |||
| Също така, аз все още не са получили лиценз от ключово значение. |
|
| |||
| |||
| Опитах това вече ![]() |
|
| |||
| |||
| Бих ход, ако те не могат да се инсталира правилно, не казвам какво грешки биха могли да бъдат в самата програма. Проверете В Gimp 2.4.1 <- 14.50MB свалени, а тя е свободна и има всичко. Paint.NET 3,10 IrfanView 4,10 Това са само няколко от тази страница. http://www.filehippo.com/software/graphics/ Някои безплатни някои не. |
|
| |||
| |||
| Ами аз получих регистрация ключ. Как я карате с всичко? |
|
| |||
| |||
| Ами какво трябва да направя, след като сте инсталирали я (InstallShield готово) е отидете в менюто "Старт" и вижте за бърз достъп до нея. Когато стартирате програмата за първи път, трябва да се получи диалог с искане да въведете вашата електронна поща за registation код. ______ Използвах да използва това, но то Оплесках цяло натоварването на настройки, така че аз деинсталиран. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Арго свалени с свалите мениджър | laserline | Общи Софтуер Чат | 7 | 18 Окт 2008 13:40 |
| Моят първи Linux (Newbie проблем) | pete21 | Linux & Алтернативни OS | 4 | 5тата Sep 2008 02:30 |
| CD ROM проблем (Newbie нужда от помощ) | ken979 | Дискове & сменяемите носители | 2 | 22 май 2008 г. 15:52 |
| Newbie с проблема | tmsbird | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 14 | 7 Декември 2007 12:57 |
| Помощ Newbie компютърния екран проблем | ken979 | Графика на карти & Монитори | 7 | 31 Окт 2007 15:57 |
| Нишка Инструменти | |
| |