![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| http://www.freeserifsoftware.com/sof...us/default.asp Snažím se stáhnout svobodného software, ale je driviing mě naštvaná. jsem se pokoušela o menší 2 hodiny ![]() i didnt dostat registation klíč a také stáhnout didnt požádat o mou e-mailovou adresu. jsem se pokoušela o hodiny pro přístup do foto plus 6. Vypadá to, že jsem se stáhli, ale pokaždé i přístup k ní jít i přes mnoho fází, ale i po dokončení i procházet jiné fázi. i projít fází 2 a jako continueious kruh. Vážím si vaší rady o to dostat se do práce. děkuji ti |
|
| |||
| |||
| Měli byste dát vaší e-mailové v registračním formuláři? |
|
| |||
| |||
| Tak jsem byl zajímá, tak jsem ji stáhli. Vyšel dobře, ale ještě jsem neobdržel registrační klíč buď. Dejte mi vědět, mám nějaké dobré programy zdarma fotografii můžete nahlédnout do. Přestože Serif je také dobré, ale hej, pokud nelze získat registraci právo nelze použít. |
|
| |||
| |||
| tam, kde nebylo pro mě, aby e-mailovou adresu. Chtěl jsem. i třeba dělám něco špatně. Kde je místo, které žádají o emailovou adresu. i stáhli, ale to mi didnt zeptat na můj email. ----------- pokaždé, když ji otevřete, je požádat, aby mi spustit nebo zrušit. Samozřejmě i tisku spustit. pak se mě zeptá se chci zcela odstranit vybrané uplatňování všech svých componants. i tisku není to doesnt dělat nic. i tisku ano, pak říká, údržba dokončit. Pak jsem spustit stisknutím tlačítka. je pak říká stejně přijde nainstalovat sheiled průvodce Pak jsem stiskněte Další licenční smlouvy, a i tiskové ano. se píše uživatelské jméno ken Název firmy šťastná hvězda pak se to říci, která složka příští že uživatel otevře informační, desination adresář, componants (v podstatě potvrdil i info napsali palců příští insheildwizardcomplete dokončit. proces pokračuje i nadále, jeho stejný znovu a znovu |
|
| |||
| |||
| Pretty lichá, můžete se obrátit na Přidat nebo odebrat programy a podívejte se, jestli to byl nainstalován, a pokud ano, odinstalujte ji tam a pak zkusit nové download. |
|
| |||
| |||
| Také jsem ještě neobdržel licenční klíč. |
|
| |||
| |||
| pokusil tento již ![]() |
|
| |||
| |||
| Chtěl bych pokračovat, pokud nemohou získat instalací je právo, ne to, co říkal, chyby by mohlo být v programu samotném. Podívejte se V Gimp 2.4.1 <- +14,50megabajt Stáhnout, ale je zdarma a má všechno. Paint.NET 3.10 IrfanView 4.10 To jsou jen několika z této stránky. http://www.filehippo.com/software/graphics/ Některé volné některé ne. |
|
| |||
| |||
| Tak jsem obdržel registrační klíč. Jak se máte se vším? |
|
| |||
| |||
| No co, co musíte udělat, až budete mít nainstalován ji (InstallShield kompletní) je jít do menu a začít hledat zástupce na to. Spustíte-li program poprvé, měli byste dostat dialog požádá vás o zadání vašeho e-mailu pro registation kód. ______ I používali to, ale je zmatený celek zatížení nastavení nahoru, tak jsem to odinstaloval. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Cant download s download manager | laserline | Obecné Software Chat | 7 | 18. říjen 2008 13:40 |
| Můj první linux (nováček problém) | pete21 | Linux & Alternativní OS | 4 | 5. září 2008 02:30 |
| CD ROM problém (nováček potřebuje pomoc) | ken979 | Drives & Removable Media | 2 | 22. května 2008 15:52 |
| Nováček s problémem | tmsbird | Virus, spyware a bezpečnost | 14 | 7 prosince 2007 12:57 |
| Nápověda nováček počítače problém | ken979 | Graphics Cards & Monitory | 7 | 31 října 2007 15:57 |
| Thread Nástroje | |
| |