μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Newbie διαπιστώσει το πρόβλημα με μια νέα download

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 9 Νοεμβρίου 2007, 18:54
Μέλος Ομάδα

Default Newbie διαπιστώσει το πρόβλημα με μια νέα download

http://www.freeserifsoftware.com/sof...us/default.asp

Είμαι προσπαθεί να "κατεβάσετε" δωρεάν λογισμικού αλλά είναι driviing μένα τρελών. i προσπαθεί για ένα λιγότερο 2 ώρες

I didn't get το κλειδί Εγγραφή επίσης και η λήψη didn't ρωτήσω για την ηλεκτρονική μου διεύθυνση. Έχω προσπαθήσει για ώρες για να αποκτήσετε πρόσβαση στη φωτογραφία συν 6. φαίνεται ότι τα έχω κατεβάσει, αλλά κάθε φορά που έχουν πρόσβαση στο σύστημα, να πάω μέσα από πολλά στάδια, αλλά μετά θα πάω να τελειώσω με ένα άλλο στάδιο. θ περάσουν από τα στάδια 2 και τα continueious σαν κύκλος.

Εκτιμώ τις συμβουλές σας για να μπορεί να λειτουργήσει. σε ευχαριστώ
Old 9 Νοεμβρίου 2007, 19:18
Συντονιστής Ομάδας

Εσύ που το email σας στη φόρμα εγγραφής;

Old 9 Νοεμβρίου 2007, 19:42
Συντονιστής Ομάδας

Λοιπόν ήμουν ενδιαφέρονται γι 'αυτό θα κατεβάσει. Πήγε πρόστιμο, αλλά ακόμη δεν έχω λάβει ούτε ένα πλήκτρο εγγραφής.

Επιτρέψτε μου να μάθω, έχω καλά δωρεάν προγράμματα φωτογραφία μπορείτε να εξετάσουμε. Αν Serif είναι επίσης καλή, αλλά hey αν επίκλισης πάρετε το δικαίωμα εγγραφής δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε.

Old 9η του Νοεμβρίου 2007, 20:58
Μέλος Ομάδα

δεν υπήρχε καμία περίπτωση για μένα να θέσει μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ήθελα να. Θα πρέπει να κάνουμε κάτι λάθος.

όπου είναι ο τόπος που ζητούν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

i λήψη didn't, αλλά με ρωτάτε για το email μου.

-----------

κάθε φορά που το ανοίξετε, θα μου ζητήσει να τρέχει ή να ακυρώσουν. Φυσικά i πατήστε τρέχει.

ζητεί από τότε είναι που θέλω να κάνω για να αφαιρέσει πλήρως την επιλεγμένη εφαρμογή όλων των componants. i Τύπου δεν θα κάνει καμία doesn't πράγμα. i πατήστε ναι τότε λέει συντήρηση τελειώσω.

τότε πατήστε τρέχει.

Στη συνέχεια λέει καλά έρχονται να εγκαταστήσετε τον οδηγό sheiled

τότε πατήστε επόμενο

συμφωνία παραχώρησης άδειας εκμετάλλευσης και θ πατήστε ναι.

που λέει το όνομα χρήστη ken

όνομα εταιρείας τυχερό αστέρι

τότε θα έλεγα φάκελο που

επόμενος

φέρνει χρήστη informatin, directory προορισμό, componants (βασικά για να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες i δακτυλογραφηθεί in.

επόμενος
insheildwizardcomplete

φινίρισμα.

η διαδικασία συνεχίζεται και συνεχίζεται, το ίδιο το ξανά και ξανά
Old 9 Νοεμβρίου 2007, 21:03
Συντονιστής Ομάδας

Πολύ παράξενο, μπορείτε να μεταβείτε στην Προσθαφαίρεση προγραμμάτων και δείτε αν έχει εγκατασταθεί, εάν ναι, από εκεί θα απεγκαταστήσετε και στη συνέχεια, δοκιμάστε μια νέα λήψη.

Old 9 Νοεμβρίου 2007, 21:15
Συντονιστής Ομάδας

Επίσης, ακόμη δεν έχω λάβει το κλειδί αδειών.

Old 9 Νοεμβρίου 2007, 21:25
Μέλος Ομάδα

Προσπάθησα ήδη

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας evilfantasy View Post
Πολύ παράξενο, μπορείτε να μεταβείτε στην Προσθαφαίρεση προγραμμάτων και δείτε αν έχει εγκατασταθεί, εάν ναι, από εκεί θα απεγκαταστήσετε και στη συνέχεια, δοκιμάστε μια νέα λήψη.
Old 9 Νοεμβρίου 2007, 21:35
Συντονιστής Ομάδας

Θα προχωρήσουμε, αν δεν μπορούμε να την εγκαταστήσετε δικαίωμα, δεν λέει τι σφάλματα μπορεί να είναι το ίδιο το πρόγραμμα.

Check out

Το Gimp 2.4.1 <- 14.50MB κατεβάσετε αλλά είναι ελεύθερη και έχει τα πάντα.

Paint.NET 3,10

IrfanView 4,10

Αυτά είναι μερικά μόνο από αυτή τη σελίδα. http://www.filehippo.com/software/graphics/ Ορισμένοι δεν κάποια ελεύθερη.

Old 10 Νοέμβρη 2007, 20:37
Συντονιστής Ομάδας

Λοιπόν πήρα το κλειδί εγγραφής.

Πώς θα βρεις τα πάντα σχετικά με το?

Old 11 Νοεμβρίου 2007, 02:33
Μέλος Ομάδα

Λοιπόν τι πρέπει να κάνουμε, από τη στιγμή που έχετε εγκαταστήσει την (πλήρη InstallShield) είναι πηγαίνετε στο μενού Έναρξη και να αναζητήσει μια συντόμευση σε αυτήν. Όταν εκτελείτε το πρόγραμμα για πρώτη φορά, θα πρέπει να έχετε ένα παράθυρο διαλόγου που σας ζητά να εισάγετε το e-mail σας για την Εγγραφή κωδικό.

______

Θα χρησιμοποιηθεί για την χρήση αυτή, αλλά messed σύνολο των ρυθμίσεων μέχρι φορτίο, γι 'αυτό απεγκατασταθεί.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.