![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| http://www.freeserifsoftware.com/sof...us/default.asp Είμαι προσπαθεί να "κατεβάσετε" δωρεάν λογισμικού αλλά είναι driviing μένα τρελών. i προσπαθεί για ένα λιγότερο 2 ώρες ![]() I didn't get το κλειδί Εγγραφή επίσης και η λήψη didn't ρωτήσω για την ηλεκτρονική μου διεύθυνση. Έχω προσπαθήσει για ώρες για να αποκτήσετε πρόσβαση στη φωτογραφία συν 6. φαίνεται ότι τα έχω κατεβάσει, αλλά κάθε φορά που έχουν πρόσβαση στο σύστημα, να πάω μέσα από πολλά στάδια, αλλά μετά θα πάω να τελειώσω με ένα άλλο στάδιο. θ περάσουν από τα στάδια 2 και τα continueious σαν κύκλος. Εκτιμώ τις συμβουλές σας για να μπορεί να λειτουργήσει. σε ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Εσύ που το email σας στη φόρμα εγγραφής; |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν ήμουν ενδιαφέρονται γι 'αυτό θα κατεβάσει. Πήγε πρόστιμο, αλλά ακόμη δεν έχω λάβει ούτε ένα πλήκτρο εγγραφής. Επιτρέψτε μου να μάθω, έχω καλά δωρεάν προγράμματα φωτογραφία μπορείτε να εξετάσουμε. Αν Serif είναι επίσης καλή, αλλά hey αν επίκλισης πάρετε το δικαίωμα εγγραφής δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε. |
|
| |||
| |||
| δεν υπήρχε καμία περίπτωση για μένα να θέσει μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ήθελα να. Θα πρέπει να κάνουμε κάτι λάθος. όπου είναι ο τόπος που ζητούν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. i λήψη didn't, αλλά με ρωτάτε για το email μου. ----------- κάθε φορά που το ανοίξετε, θα μου ζητήσει να τρέχει ή να ακυρώσουν. Φυσικά i πατήστε τρέχει. ζητεί από τότε είναι που θέλω να κάνω για να αφαιρέσει πλήρως την επιλεγμένη εφαρμογή όλων των componants. i Τύπου δεν θα κάνει καμία doesn't πράγμα. i πατήστε ναι τότε λέει συντήρηση τελειώσω. τότε πατήστε τρέχει. Στη συνέχεια λέει καλά έρχονται να εγκαταστήσετε τον οδηγό sheiled τότε πατήστε επόμενο συμφωνία παραχώρησης άδειας εκμετάλλευσης και θ πατήστε ναι. που λέει το όνομα χρήστη ken όνομα εταιρείας τυχερό αστέρι τότε θα έλεγα φάκελο που επόμενος φέρνει χρήστη informatin, directory προορισμό, componants (βασικά για να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες i δακτυλογραφηθεί in. επόμενος insheildwizardcomplete φινίρισμα. η διαδικασία συνεχίζεται και συνεχίζεται, το ίδιο το ξανά και ξανά |
|
| |||
| |||
| Πολύ παράξενο, μπορείτε να μεταβείτε στην Προσθαφαίρεση προγραμμάτων και δείτε αν έχει εγκατασταθεί, εάν ναι, από εκεί θα απεγκαταστήσετε και στη συνέχεια, δοκιμάστε μια νέα λήψη. |
|
| |||
| |||
| Επίσης, ακόμη δεν έχω λάβει το κλειδί αδειών. |
|
| |||
| |||
| Προσπάθησα ήδη ![]() |
|
| |||
| |||
| Θα προχωρήσουμε, αν δεν μπορούμε να την εγκαταστήσετε δικαίωμα, δεν λέει τι σφάλματα μπορεί να είναι το ίδιο το πρόγραμμα. Check out Το Gimp 2.4.1 <- 14.50MB κατεβάσετε αλλά είναι ελεύθερη και έχει τα πάντα. Paint.NET 3,10 IrfanView 4,10 Αυτά είναι μερικά μόνο από αυτή τη σελίδα. http://www.filehippo.com/software/graphics/ Ορισμένοι δεν κάποια ελεύθερη. |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν πήρα το κλειδί εγγραφής. Πώς θα βρεις τα πάντα σχετικά με το? |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν τι πρέπει να κάνουμε, από τη στιγμή που έχετε εγκαταστήσει την (πλήρη InstallShield) είναι πηγαίνετε στο μενού Έναρξη και να αναζητήσει μια συντόμευση σε αυτήν. Όταν εκτελείτε το πρόγραμμα για πρώτη φορά, θα πρέπει να έχετε ένα παράθυρο διαλόγου που σας ζητά να εισάγετε το e-mail σας για την Εγγραφή κωδικό. ______ Θα χρησιμοποιηθεί για την χρήση αυτή, αλλά messed σύνολο των ρυθμίσεων μέχρι φορτίο, γι 'αυτό απεγκατασταθεί. |