manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Newbie pronađe problem s novim download

Reply

Thread Tools
Old 9. studenog 2007, 18:54
Member Group

Default Newbie pronađe problem s novim download

http://www.freeserifsoftware.com/sof...us/default.asp

Ja sam težak to preuzimanje datoteka slobodan softver ali posrijedi je driviing mene ljut. sam bio težak za manje 2 sata

JA nije dobiti registation ključ te pitati za preuzimanje nije moj e-mail adresa. Ja sam bio težak za vrijeme za pristup u foto plus 6. čini se kao da su ga preuzeli, ali svaki put sam mu pristupiti, i prolaze kroz mnoge faze, ali nakon što završi i ići kroz drugu fazu. idem kroz 2 faze kao i njegova continueious krug.

Cijenim Vaše savjete o uzimajući Internet to funkcionirati. hvala ti
Old 9. studenog 2007, 19:18
Moderator / ica grupe

Jeste li stavili Vašu e-poštu u obrascu za registraciju?

Old 9. studenog 2007, 19:42
Moderator / ica grupe

Pa sam bio zainteresiran pa sam ga preuzeli. Otišao u redu, ali ja još uvijek niste primili prijavu tipku ili.

Daj da znam, ja imam neki dobar besplatni foto programa možete pogledati u. Iako Šerif je također dobar, ali hej, ako oni licemjerje dobiti registracijski pravo ne možete ga koristiti.

Old 9. studeni 2007, 20:58
Member Group

gdje nije bilo za mene da stavite adresu e-pošte. htjela sam. i mora biti nešto radite krivo.

gdje im je mjesto za slanje e-mail adresa.

ja preuzimanje datoteka Internet ali Internet nije pitaj me za moju e-poštu.

-----------

svaki put kad otvorite ga, on me pitaju za pokretanje ili otkazati. naravno i pritisnite vožnji.

onda je to, pita me želim potpuno ukloniti odabrane primjene svih njegovih componants. i pritisnite ga se ne učiniti ništa. i pritisnite YES onda kaže održavanje završiti.

zatim pritisnite i trčanje.

onda kaže dobro doći sheiled čarobnjaka za instalaciju

onda ja pritisnite next

ugovor o licenci i pritisnite YES.

Internet kaže korisničko ime ken

naziv tvrtke lucky star

onda recite koje mape

dalje

donosi se korisnik informatin, desination direktorij, componants (basically potvrditi info i kucanog u.

dalje
insheildwizardcomplete

završiti.

proces se nastavlja i nastavlja, njen isti više ponovno
Old 9. studenog 2007, 21:03
Moderator / ica grupe

Prilično neparan, možete ići na Dodaj / Ukloni programe i ako vidi da je instaliran, ako je tako deinstalirati ga od tamo, a zatim pokušajte novo download.

Old 9. studenog 2007, 21:15
Moderator / ica grupe

Također, ja još uvijek nisu dobili licencu tipku.

Old 9. studenog 2007, 21:25
Member Group

pokušao ovo već

Quote:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Prilično neparan, možete ići na Dodaj / Ukloni programe i ako vidi da je instaliran, ako je tako deinstalirati ga od tamo, a zatim pokušajte novo download.
Old 9. studenog 2007, 21:35
Moderator / ica grupe

Ja bih ići dalje, ako oni ne mogu dobiti instalirate ona prava, ne govorim ono što bi moglo biti bugova u programu samog.

Check out

The širit 2.4.1 <- 14.50MB preuzimanje, ali je besplatan i ima sve.

Paint.NET 3,10

IrfanView 4,10

To su samo neke na ovoj stranici. http://www.filehippo.com/software/graphics/ Neki besplatni neke ne.

Old 10. studenog 2007, 20:37
Moderator / ica grupe

Pa sam dobio registracija ključ.

Kako vam ide sa svime?

Old 11. studeni 2007, 02:33
Member Group

Pa ono što trebate učiniti, nakon što ste instalirali ga (installshield dovršeno) je ići na početni izbornik i traže prečac do nje. Kada pokrenete program za jedan dan najprije vrijeme, te bi trebao dobiti dijalog moleći Vas da unesete e-mail za registation kodom.

______

JA naviknut koristiti ovaj, ali messed cjeline load up postavki, pa sam ga deinstalirati.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.