kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

Newbie talál problémát egy új letöltés

Reply

Téma eszközök
Old November 9, 2007, 18:54
Csoport tagja

Default Newbie talál problémát egy új letöltés

http://www.freeserifsoftware.com/sof...us/default.asp

Én kipróbálás-hoz letölt egy ingyenes szoftvert, de ez nekem driviing őrült. Én is próbálok egy kisebb, 2 óra

i didnt get registation a gombot, és még a letöltés didnt kérje meg az e-mail címét. Már órák próbál hozzáférni a fotó plusz 6. Úgy tűnik, már letöltött, de minden egyes alkalommal, amikor hozzáférés, én megyek át egy csomó szakaszában, de miután befejeztük megyek át egy másik szakaszban. Megyek és 2. szakaszában, és mint egy continueious kör.

Köszönöm a tanácsot kapok, hogy működjön. köszönöm
Old November 9, 2007, 19:18
Moderátor Csoport

Te be e-mailjét a regisztrációs űrlapot!

Old November 9, 2007, 19:42
Moderátor Csoport

Hát én úgy érdekelt Letöltöttem azt. Ment jól, de még mindig nem kapott regisztrációs kulcs sem.

Let me know, van néhány jó fotó ingyenes programok segítségével tekintse át. Bár Serif jó is, de hé, ha vidám kap a bejegyzési joga nem tudja használni.

Old November 9 2007, 20:58
Csoport tagja

nem volt ott, ahol nekem, hogy egy e-mail címét. Szerettem volna. Meg kell csinálni valami rosszat.

Hol van az a hely, azt kéri, hogy e-mail címét.

Letöltöttem, de ez didnt ask me for my email.

-----------

Minden alkalommal, amikor nyitva, akkor kérje meg, hogy fut, vagy visszavonhatja. Természetesen nyomjuk távon.

akkor is kéri, én szeretném teljesen törölni a kiválasztott alkalmazás minden componants. Én nem nyomja el doesnt semmilyen dolog. i sajtó igen, akkor azt mondja, karbantartás kivitelben.

Aztán nyomja meg futni.

aztán azt mondja, jól jön, hogy telepítse sheiled varázsló

Majd nyomja meg a következő

licencszerződést, és úgy nyomjuk meg az Igen gombot.

azt mondja, a felhasználói nevet ken

cég neve lucky star

akkor azt mondom, amelyek mappa

következő

azt hozza fel a felhasználó informatin, desination könyvtárba, componants (alapvetően megerősíti az info i typed hüvelyk

következő
insheildwizardcomplete

kivitelben.

a folyamat folytatódik, és továbbra is fennáll, hogy az azonos újra és újra
Old November 9, 2007, 21:03
Moderátor Csoport

Elég furcsa, akkor menjen a Programok hozzáadása / eltávolítása és nézd meg, hogy telepítve, ha igen, távolítsa el azt, és próbáld új letölthető.

Old November 9, 2007, 21:15
Moderátor Csoport

Emellett még mindig nem kapta meg a licenckulcsot.

Old November 9, 2007, 21:25
Csoport tagja

Ezt már próbáltam

Idézet:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Elég furcsa, akkor menjen a Programok hozzáadása / eltávolítása és nézd meg, hogy telepítve, ha igen, távolítsa el azt, és próbáld új letölthető.
Old November 9, 2007, 21:35
Moderátor Csoport

Azt lépni, ha nem tudnak telepítése azt nem mondja, mi lehet a hibákat a program maga.

Kijelentkezés

A Gimp 2.4.1 <- 14.50MB letöltés de ingyenes, és mindent.

Paint.NET 3,10

IrfanView 4,10

Ezek csak egy pár ezen az oldalon. http://www.filehippo.com/software/graphics/ Szabad néhány nem.

Old November 10, 2007, 20:37
Moderátor Csoport

Hát én kapta meg a regisztrációs kulcsot.

Hogy vagy együtt mindent?

Old November 11, 2007, 02:33
Csoport tagja

Nos, mit kell tennem, ha telepítve van (a teljes InstallShield) az menjen a Start menübe, és keresse meg egy parancsikont is. Amikor futtatja a programot, amely az első alkalommal, akkor egy párbeszédablak kéri, hogy adja meg e-mail a registation kódot.

______

Én is ezt használja, de a hírnök a teljes terhelés beállítások fel, ezért eltávolítja azt.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Cant letölthető a letöltés menedzser laserline General Chat szoftver 7 18. október 2008 13:40
Az első Linux (newbie probléma) pete21 Linux és OS Alternatív 4 5. Szeptember 2008 02:30
CD-ROM probléma (newbie igények help) ken979 Drives & Removable Media 2 22. május 2008 15:52
Newbie a probléma tmsbird Vírus, kémprogram és biztonság 14 7. december 2007 12:57
Segítség newbie számítógép képernyőjén probléma ken979 Grafikus kártyák és monitorok 7 31. október 2007 15:57
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.