![]() |
|
| |||
| |||
| http://www.freeserifsoftware.com/sof...us/default.asp אני מנסה להוריד תוכנות חינמיות driviing אבל הוא כועס עלי. אני מנסה במשך פחות 2 שעות ![]() I didn't לקבל את המפתח registation וכן להוריד את didn't לבקש את כתובת הדוא"ל שלי. אני מנסה במשך שעות על מנת להיכנס לתוך תמונה בתוספת 6. זה נראה כאילו אני צריך להוריד את זה אבל כל פעם אני לגשת אליה, אני הולך לעבור הרבה שלבים, אבל אחרי שאני מסיים אני נוסע דרך אחר שלב. אני עוברים שלבים 2 ו שלה כמו continueious המעגל. אני מעריך את העצה על מקבל אותו לעבודה. תודה |
|
| |||
| |||
| האם לשים את הדוא"ל של טופס ההרשמה? |
|
| |||
| |||
| ובכן, הייתי מעוניין להוריד את זה אז. הלך בסדר אבל אני עדיין לא קיבל מפתח או רישום. תודיע לי, יש לי כמה תוכניות צילום טוב בחינם אתה יכול להסתכל. למרות תג הוא גם טוב, אבל היי, אם הם צביעות הזכות לקבל את הרישום לא תוכל להשתמש בו. |
|
| |||
| |||
| לא היה לי איפה לשים את כתובת דוא"ל. אני רוצה. אני בטח עושה משהו לא בסדר. זה המקום שבו הם מבקשים כתובת הדוא"ל. אני הורדתי את זה אבל הוא שאל אותי didn't הדוא"ל שלי. ----------- כל פעם אני פותח את זה, הוא שאל אותי כדי להפעיל או לבטל. כמובן שאני הקש הפעלה. לאחר מכן הוא שואל אותי אם אני רוצה להסיר לחלוטין את היישום של כל הנבחרות שלה componants. אני לא זה הקש doesn't לעשות שום דבר. הקש כן אז אני אומר את זה תחזוקה סיום. לאחר מכן אני מפעיל לחץ. אז זה אומר גם לבוא להתקין אשף sheiled אז אני הקש הבא הסכם רישיון ואני הקש כן. זה אומר שם המשתמש Ken שם החברה כוכב מזל אז זה אומר באיזו תיקייה הבא הוא מביא את המשתמש informatin, desination Directory, componants (בעצם לאשר את פרטי אני הקלדת למערכת הבא insheildwizardcomplete סיום. התהליך ממשיך וממשיך, את אותו הדבר שוב ושוב |
|
| |||
| |||
| די מוזר, אתה יכול ללכת הוספה / הסרה של תוכניות, ולראות אם זה הותקן, אם כן הסר אותו משם ונסה להוריד חדשה. |
|
| |||
| |||
| כמו כן, אני עדיין לא קיבלת את הרישיון מפתח. |
|
| |||
| |||
| ניסית את זה כבר ![]() |
|
| |||
| |||
| הייתי הלאה, אם הם לא יכולים לקבל להתקינו זכות, לא אומר מה יכול להיות באגים בתוכנה עצמה. בדוק The Gimp 2.4.1 <- 14.50MB להוריד אבל זה בחינם, יש את הכל. Paint.NET 3.10 IrfanView 4.10 אלה הן רק כמה מן הדף. http://www.filehippo.com/software/graphics/ חלק בחינם חלק לא. |
|
| |||
| |||
| ובכן קיבלתי את מפתח הרישום. מה שלומך עם הכל? |
|
| |||
| |||
| ובכן, מה שאתה צריך לעשות, לאחר שהתקנת אותו (ההתקנה הושלמה) הוא פתח את תפריט התחל ולחפש קיצור דרך אליו. כאשר אתה מפעיל את התוכנה בפעם הראשונה, אתה אמור לקבל דיאלוג מבקש ממך להזין את כתובת הדואר האלקטרוני שלך עבור registation את הקוד. ______ נהגתי להשתמש בשיטה זו, אך היא messed שלם טעינת הגדרות המצב, אז זה הוסר. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| צביעות להוריד עם מנהל ההורדות | laserline | כללי תוכנות צ 'אט | 7 | 18 אוקטובר 2008 13:40 |
| הראשון שלי לינוקס (Newbie בעיה) | pete21 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 4 | 5 ספטמבר 2008 02:30 |
| CD ROM בעיה (Newbie needs help) | ken979 | כוננים & נשלפת | 2 | 22 מאי 2008 15:52 |
| Newbie בבעיה | tmsbird | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 14 | 7 דצמבר 2007 12:57 |
| עזרה Newbie מסך מחשב בעיה | ken979 | כרטיסי מסך & Monitors | 7 | 31 אוקטובר 2007 15:57 |
| שרשרת כלים | |
| |