mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

Naujokas randa problemų su nauja Atsisiųsti

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 9, 2007, 18:54
Narys

Default Naujokas randa problemų su nauja Atsisiųsti

http://www.freeserifsoftware.com/sof...us/default.asp

Bandau atsisiųsti nemokamą programinę įrangą, tačiau ji yra driviing mane iš proto. I been trying už mažiau 2 valandos

i didnt get ir slaptažodį klavišą ir atsisiųsti didnt prašyti mano elektroninio pašto adresą. i have been trying valandas patekti į nuotraukų plius 6. atrodo, kad turiu atsisiųsti, tačiau kiekvieną kartą aš prie jo, aš einu per daug etapų, tačiau po Baigiu aš einu per kita etapą. Aš einu per 2 etapus ir jo, kaip continueious ratą.

Dėkojame už patarimus apie tai, kaip į darbą. ačiū
Old Lapkritis 9, 2007, 19:18
Moderatorius Grupė

Ar įdėti savo elektroninio pašto registracijos formą?

Old Lapkritis 9, 2007, 19:42
Moderatorius Grupė

Na man buvo įdomu, kad aš jį parsisiųsti. Went baudą, bet aš vis dar negavote registracijos raktą arba.

Let me know, turiu labai gera nuotrauka nemokamai programas galite žiūrėti į. Nors Serif geras taip pat, bet hey, jei jie Cant Get registracija teisė Jūs negalite naudotis.

Old Lapkritis 9, 2007, 20:58
Narys

nebuvo, kur man įvesti elektroninio pašto adresą. I wanted to. man reikia padaryti ką nors blogo.

kur yra vieta, jie prašo elektroninio pašto adresą.

I downloaded, tačiau ji didnt ask me for my e-mail.

-----------

kiekvieną kartą aš jį atidaryti, jis prašo manęs paleisti arba atšaukti. Žinoma, aš paspauskite paleisti.

tai ir klausia manęs ar aš noriu visiškai pašalinti pasirinktą taikyti visas componants. I Pranešimai nė tai nepadės tai bet koks dalykas. I Pranešimai Taip tada jis sako priežiūra apdaila.

Tada paspauskite "Paleisti.

Tada jis sako gerai ateiti įdiegti sheiled vedlys

Tada spaudžiam Next

licencinę sutartį, ir aš paspauskite Taip.

ji sako, vartotojo vardas ken

Įmonės pavadinimas Lucky Star

tada jis sako, kuris aplanko

kitas

ji pakelia vartotojo informatin, desination katalogas, componants (iš esmės patvirtinti Info įvedėte in

kitas
insheildwizardcomplete

apdaila.

procesas tęsiasi ir toliau, jo paties vėl ir vėl
Old Lapkritis 9, 2007, 21:03
Moderatorius Grupė

Gana keistai, galite eiti į Add / Remove Programs ir pamatyti, ar ji buvo įdiegta, jeigu taip pašalinti ją iš ten ir tada bandyti naujus atsisiųsti.

Old Lapkritis 9, 2007, 21:15
Moderatorius Grupė

Be to, aš dar negavo licenzijos raktą.

Old Lapkritis 9, 2007, 21:25
Narys

bandė tai jau

Citata:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Gana keistai, galite eiti į Add / Remove Programs ir pamatyti, ar ji buvo įdiegta, jeigu taip pašalinti ją iš ten ir tada bandyti naujus atsisiųsti.
Old Lapkritis 9, 2007, 21:35
Moderatorius Grupė

Norėčiau pereiti, jei jie negali gauti diegiant teise, pasakyti, kas klaidos gali būti pati programa.

Išvykimo

Gimp 2.4.1 <- 14.50MB atsisiųsti bet jis yra nemokamas ir turi viską.

Paint.NET 3,10

IrfanView 4,10

Tai tik keletas iš šio puslapio. http://www.filehippo.com/software/graphics/ Kai atlaisvinti ne.

Old Lapkritis 10, 2007, 20:37
Moderatorius Grupė

Na aš gavau registracijos raktą.

Kaip jums sekasi su viskuo?

Old Lapkritis 11, 2007, 02:33
Narys

Na ką jums reikia padaryti, įdiegę jį (InstallShield pilnas) yra pereiti į pagrindinį meniu ir susiraskite nuorodą į jį. Paleidus pirmą kartą programą, jūs turėtumėte gauti dialogo, kuriame turite įvesti savo e-paštą ir slaptažodį kodą.

______

Aš naudojamos šios, bet ir sujaukė visą krūvį parametrus, tad aš pašalinta.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Cant Download Download Manager su LASERLINE BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 7 18 spalis 2008 13:40
Mano pirmasis linux (Naujokas problemos) pete21 Linux & Alternative OS 4 5 rugsėjis 2008 02:30
CD-ROM problema (Naujokas reikia pagalbos) ken979 Drives & Removable Media 2 Gegužė 22, 2008 15:52
Naujokas su problema tmsbird Virus, Spyware & Security 14 7 gruodis 2007 12:57
Pagalba Naujokas kompiuterio ekrano problema ken979 Graphics Cards & Monitoriai 7 31 spalis 2007 15:57
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.