mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > General Software Čats

Register

Newbie atrod problēmas ar jaunu lejupielādi

Reply

Thread Tools
Old 9 novembris 2007, 18:54
Loceklis

Default Newbie atrod problēmas ar jaunu lejupielādi

http://www.freeserifsoftware.com/sof...us/default.asp

Es cenšos lejupielādēt bezmaksas programmatūru, bet tas ir driviing me mad. Es mēģinājis ar mazāk 2 stundas

i didn't get registation atslēgu un arī lejupielādēt didn't lūgt manu e-pasta adresi. Es esmu mēģinājis vairākas stundas līdz iekļūšanai foto + 6. Izskatās, ka es ir lejupielādēts, bet katru reizi, kad es tai piekļūt, i iet cauri daudz posmos, bet pēc mana finiša i iet cauri citas stadijā. Man iet caur 2 posmos, un tā kā continueious apli.

Es augstu vērtēju jūsu padomu par iegūt to darbu. paldies
Old 9 novembris 2007, 19:18
Moderator Group

Vai jūs nodot savu e-pastu reģistrācijas formu?

Old 9 novembris 2007, 19:42
Moderator Group

Nu man bija ieinteresēta, lai es lejupielādēt to. Gāja naudas sodu, bet man joprojām nav saņēmusi reģistrācijas atslēgu, vai nu.

Let me know, man ir dažas labas brīvu foto programmu varat izpētīt. Kaut Serif ir labs arī, bet hey, ja tie aprunāt iegūt reģistrāciju tiesības nevar izmantot.

Old 9 novembris 2007, 20:58
Loceklis

nebija, kur man likt e-pasta adresi. Es gribētu. Man ir jādara kaut kas nepareizi.

kur ir vieta, ja tie lūdz, e-pasta adresi.

i lejupielādēt, bet to didn't ask me manu e-pastu.

-----------

katru reizi, kad es atveru, tā lūdz man palaist vai atcelt. Protams, es preses palaist.

Tad kā man prasa es vēlos, lai pilnīgi atceltu izvēlēto piemērot visus tās componants. i Nospiediet Nē, tas doesn't do any thing. i nospiediet jā tad saka uzturēšana apdari.

Tad es nospiediet palaist.

pēc tam tā saka arī nāk uzstādīt sheiled vedni

Tad nospiediet Next

licences līgums, un es nospiediet Yes.

tas saka lietotāja vārds ken

Uzņēmuma nosaukums Lucky Star

tad pateikt, kuras mapes

nākamais

tas parādīs lietotāja informatin, desination directory, componants (galvenokārt, lai apstiprinātu info i typed in

nākamais
insheildwizardcomplete

apdare.

process turpinās, un turpinās, tās tajā pašā laikā un vēl
Old 9 novembris 2007, 21:03
Moderator Group

Diezgan dīvaini, jūs varētu doties uz Pievienot / noņemt programmas un redzēt, ja tā ir uzstādīta, ja to atinstalēt no turienes un tad mēģināt jaunu lejupielādi.

Old 9 novembris 2007, 21:15
Moderator Group

Arī es joprojām nav saņēmuši licences atslēgas.

Old 9 novembris 2007, 21:25
Loceklis

centās šo jau

Quote:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Diezgan dīvaini, jūs varētu doties uz Pievienot / noņemt programmas un redzēt, ja tā ir uzstādīta, ja to atinstalēt no turienes un tad mēģināt jaunu lejupielādi.
Old 9 novembris 2007, 21:35
Moderator Group

Es gribētu pārcelties uz, ja tās nevar iegūt instalējot labi, ne stāsta kādi bugs varētu būt pati programma.

Izbraukšana

Gimp 2.4.1 <- 14.50MB lejupielādēt, bet tas ir bezmaksas un ir viss.

Paint.NET 3,10

IrfanView 4,10

Šie ir tikai daži no šīs lapas. http://www.filehippo.com/software/graphics/ Dažas bezmaksas daži ne.

Old Novembris 10, 2007, 20:37
Moderator Group

Nu es saņēmu reģistrācijas atslēgu.

Kā tu dzīvo ar viss?

Old Novembris 11, 2007, 02:33
Loceklis

Nu, kas jums jādara, kad esat instalējis to (InstallShield pabeigtus), ir doties uz sākuma izvēlni un meklēt saīsni uz to. Palaižot programmu pirmo reizi, jums vajadzētu saņemt dialog lūdzot ievadīt savu e-pastu registation kods.

______

Es mēdzu izmantot, taču tas messed visa slodze iestatījumi, tāpēc es atinstalējāt.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.