rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Ogólne Oprogramowanie Czat

Register

Newbie stwierdzi problem z nową pobrania

Reply

Narzędzia wątku
Old 9 listopada 2007, 18:54
Członek grupy

http://www.freeserifsoftware.com/sof...us/default.asp

Ja próbuje pobrać wolnego oprogramowania, ale jest driviing mnie wściekły. i próbuje na mniej 2 godziny

i didnt get registation do kluczowych, a także pobrać didnt poprosić o mój adres e-mail. i zostały starają godzin dostępu do zdjęcia plus 6. Wygląda na to, jak mam je pobrać, ale za każdym razem i uzyskać do niej dostęp, i przejść przez wiele etapów, ale po wykończenie i przejść przez innych etapie. i przejść 2 etapy i jak continueious okręgu.

I appreciate your porad o tym, jak to działa. dziękuję
Old 9 listopada 2007, 19:18
Moderator grupy

Czy można umieścić swój adres e-mail w formularzu rejestracyjnym?

Old 9 listopada 2007, 19:42
Moderator grupy

Dobrze byłem zainteresowany, więc ją pobrać. Poszło dobrze, ale ja nadal nie otrzymałem klucz albo.

Let me know, I have some good wolne Fotografia programów można zbadać. Chociaż Serif jest również dobre, ale hej, jeżeli cant get rejestracji prawa nie można go używać.

Old 9. listopada 2007, 20:58
Członek grupy

nie było dla mnie, gdzie umieścić adres e-mail. Chciałem. I robić coś musi być źle.

gdzie jest ich miejsce, poprosić o adres e-mail.

i pobrać go zapytać, ale nie zrobił na mnie mój e-mail.

-----------

I za każdym razem je otworzyć, to pytaj, aby uruchomić lub anulować. Oczywiście i naciśnij uruchomić.

wtedy pyta mnie czy chcę, aby całkowicie usunąć wybrany stosowania wszystkich jego componants. i naciśnij nie it doesnt zrobić niczego. I tak następnie naciśnij mówi konserwacji wykończenia.

następnie naciśnij i uruchomić.

to wtedy mówi się również, aby zainstalować kreatora sheiled

następnie naciśnij i następne

umowy licencyjnej oraz i naciśnij Tak.

mówi nazwa użytkownika ken

nazwa firmy Lucky Star

to powiedzieć, w którym folderze

następny

będzie podnosił użytkownika informatin, desination katalogu componants (głównie w celu potwierdzenia informacji i wpisane cala

następny
insheildwizardcomplete

wykończenia.

proces trwa i nadal, jego samego przez cały czas
Old 9 listopada 2007, 21:03
Moderator grupy

Dość dziwne, można przejść do Dodaj / Usuń programy i sprawdź, czy został on zainstalowany, jeśli tak odinstaluj go stamtąd, a następnie spróbuj pobrać nową.

Old 9 listopada 2007, 21:15
Moderator grupy

Ponadto, nadal nie otrzymałem klucza licencyjnego.

Old 9 listopada 2007, 21:25
Członek grupy

próbował tego już

Cytat:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Dość dziwne, można przejść do Dodaj / Usuń programy i sprawdź, czy został on zainstalowany, jeśli tak odinstaluj go stamtąd, a następnie spróbuj pobrać nową.
Old 9 listopada 2007, 21:35
Moderator grupy

Chciałbym przejść, jeśli nie mogą uzyskać instalując ją w prawo, nie informując, jakie błędy mogą być w sam program.

Check out

The Gimp 2.4.1 <- 14.50MB pobrać ale jest wolny i ma wszystko.

Paint.NET 3.10

IrfanView 4.10

Są to tylko kilka z tej strony. http://www.filehippo.com/software/graphics/ Niektóre darmo niektóre nie.

Old 10 listopada 2007, 20:37
Moderator grupy

Cóż otrzymałem klucz rejestracji.

Jak się masz na wszystko?

Old 11 listopad 2007, 02:33
Członek grupy

Więc co trzeba zrobić po zainstalowaniu go (InstallShield kompletne) jest przejść do menu Start i poszukaj skrót do niego. Po uruchomieniu programu po raz pierwszy, należy się okno dialogowe z prośbą o podanie adresu e-mail do registation kodu.

______

Ja używałem tego, ale messed cały ładunek ustawień, tak więc mogę go odinstalować.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.