![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| http://www.freeserifsoftware.com/sof...us/default.asp Ja próbuje pobrać wolnego oprogramowania, ale jest driviing mnie wściekły. i próbuje na mniej 2 godziny ![]() i didnt get registation do kluczowych, a także pobrać didnt poprosić o mój adres e-mail. i zostały starają godzin dostępu do zdjęcia plus 6. Wygląda na to, jak mam je pobrać, ale za każdym razem i uzyskać do niej dostęp, i przejść przez wiele etapów, ale po wykończenie i przejść przez innych etapie. i przejść 2 etapy i jak continueious okręgu. I appreciate your porad o tym, jak to działa. dziękuję |
|
| |||
| |||
| Czy można umieścić swój adres e-mail w formularzu rejestracyjnym? |
|
| |||
| |||
| Dobrze byłem zainteresowany, więc ją pobrać. Poszło dobrze, ale ja nadal nie otrzymałem klucz albo. Let me know, I have some good wolne Fotografia programów można zbadać. Chociaż Serif jest również dobre, ale hej, jeżeli cant get rejestracji prawa nie można go używać. |
|
| |||
| |||
| nie było dla mnie, gdzie umieścić adres e-mail. Chciałem. I robić coś musi być źle. gdzie jest ich miejsce, poprosić o adres e-mail. i pobrać go zapytać, ale nie zrobił na mnie mój e-mail. ----------- I za każdym razem je otworzyć, to pytaj, aby uruchomić lub anulować. Oczywiście i naciśnij uruchomić. wtedy pyta mnie czy chcę, aby całkowicie usunąć wybrany stosowania wszystkich jego componants. i naciśnij nie it doesnt zrobić niczego. I tak następnie naciśnij mówi konserwacji wykończenia. następnie naciśnij i uruchomić. to wtedy mówi się również, aby zainstalować kreatora sheiled następnie naciśnij i następne umowy licencyjnej oraz i naciśnij Tak. mówi nazwa użytkownika ken nazwa firmy Lucky Star to powiedzieć, w którym folderze następny będzie podnosił użytkownika informatin, desination katalogu componants (głównie w celu potwierdzenia informacji i wpisane cala następny insheildwizardcomplete wykończenia. proces trwa i nadal, jego samego przez cały czas |
|
| |||
| |||
| Dość dziwne, można przejść do Dodaj / Usuń programy i sprawdź, czy został on zainstalowany, jeśli tak odinstaluj go stamtąd, a następnie spróbuj pobrać nową. |
|
| |||
| |||
| Ponadto, nadal nie otrzymałem klucza licencyjnego. |
|
| |||
| |||
| próbował tego już ![]() |
|
| |||
| |||
| Chciałbym przejść, jeśli nie mogą uzyskać instalując ją w prawo, nie informując, jakie błędy mogą być w sam program. Check out The Gimp 2.4.1 <- 14.50MB pobrać ale jest wolny i ma wszystko. Paint.NET 3.10 IrfanView 4.10 Są to tylko kilka z tej strony. http://www.filehippo.com/software/graphics/ Niektóre darmo niektóre nie. |
|
| |||
| |||
| Cóż otrzymałem klucz rejestracji. Jak się masz na wszystko? |
|
| |||
| |||
| Więc co trzeba zrobić po zainstalowaniu go (InstallShield kompletne) jest przejść do menu Start i poszukaj skrót do niego. Po uruchomieniu programu po raz pierwszy, należy się okno dialogowe z prośbą o podanie adresu e-mail do registation kodu. ______ Ja używałem tego, ale messed cały ładunek ustawień, tak więc mogę go odinstalować. |