mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > General Chat Software

Register

Newbie constată o problema cu un nou download

Reply

Thread Tools
Old 9 noiembrie 2007, 18:54
Grupul de stat

Default Newbie constată o problema cu un nou download

http://www.freeserifsoftware.com/sof...us/default.asp

Incerc sa descarce un software gratuit, dar este driviing ma suparat. Am încercat de mai puţin 2 oră

i didnt a lua art.hot registation cheie şi, de asemenea, descărca didnt cere-mi adresa de e-mail. i s-au încercat de câteva ore pentru a accesa în fotografie plus 6. Se pare ca am descărcat-o, dar de fiecare dată când am acces la ea, ma duc printr-o mulţime de etape, dar după ce am terminat i merge printr-o altă etapă. i trece prin 2 etape şi sa continueious ca un cerc.

Iti apreciez sfaturi despre cum să-l lucreze. mulţumesc
Old 9 noiembrie 2007, 19:18
Moderator Group

Ai pus adresa dvs. de email in formularul de inregistrare?

Old 9 noiembrie 2007, 19:42
Moderator Group

Ei bine am fost interesat de aşa că am descărcat-o. A mers bine, dar eu încă nu au primit nici o cheie de înregistrare.

Lasă-mă să mă ştiu, am ceva bun gratuit programe fotografie poti sa te uiti în. Serif Deşi este un lucru bun, de asemenea, dar hei, dacă acestea cant obţine dreptul de înregistrare nu puteţi să-l utilizaţi.

Old 9 noiembrie 2007, 20:58
Grupul de stat

nu a existat nici în cazul în care pentru mine pentru a pune o adresa de e-mail. Am vrut sa. i trebuie să se facă ceva în neregulă.

în cazul în care este locul în care cere adresa de e-mail.

Am descarcat de el, dar el didnt mea mă întreabă de e-mail.

-----------

de fiecare dată când am deschis-o, mi se cere pentru a executa sau de a anula. i, desigur, apăsaţi rula.

apoi se cere-ma pe mine sa vreau pentru a elimina complet selectate aplicare a tuturor componants. i nu-l presa doesnt face orice lucru. apăsaţi pe Da, apoi i se spune de întreţinere termina.

i apoi apăsaţi rula.

atunci spune-o bine venit pentru a instala sheiled expertul

i apoi apăsaţi următoare

acord de licenţă şi i apãsaþi da.

se spune numele de utilizator ken

numele companiei zodie

atunci se spune care dosar

următorul

care aceasta le aduce până utilizator informatin, desination director, componants (în principal pentru a confirma info am tastat inch

următorul
insheildwizardcomplete

termin.

procesul continuă şi în continuare, sa acelaşi iar si iar
Old 9 noiembrie 2007, 21:03
Moderator Group

Destul de ciudat, ai putea să mergi la Add / Remove Programs şi a vedea dacă a fost instalat, în cazul în care-l dezinstalaţi de acolo şi apoi să încercaţi un nou download.

Old 9 noiembrie 2007, 21:15
Moderator Group

De asemenea, am încă nu au primit cheia de licenţă.

Old 9 noiembrie 2007, 21:25
Grupul de stat

încercat deja acest

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de evilfantasy View Post
Destul de ciudat, ai putea să mergi la Add / Remove Programs şi a vedea dacă a fost instalat, în cazul în care-l dezinstalaţi de acolo şi apoi să încercaţi un nou download.
Old 9 noiembrie 2007, 21:35
Moderator Group

Mi-ar muta pe, dacă nu pot obţine dreptul de ao instala, nu spune ce bug-uri ar putea fi în programul in sine.

Check out

Gimp 2.4.1 <- 14.50MB download dar este gratuit şi are tot.

Paint.NET 3.10

IrfanView 4.10

Acestea sunt doar câteva din această pagină. http://www.filehippo.com/software/graphics/ Unele gratuit unele nu.

Old 10 noiembrie 2007, 20:37
Moderator Group

Ei bine am primit cheia de înregistrare.

Ce mai faceţi pe cu totul?

Old 11 noiembrie 2007, 02:33
Grupul de stat

Ei bine ce trebuie să faci, o dată ce aţi instalat-o (InstallShield complet) se merge la meniul Start şi căutaţi o comandă rapidă la acesta. Când executaţi programul pentru prima oară, trebuie să obţineţi un dialog care vi se solicită să introduceţi adresa de e-mail pentru a registation cod.

______

Eu am folosit pentru a utiliza acest lucru, dar mai incurcat un întreg sarcină de setări în sus, aşa că am dezinstalat-o.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.