![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| http://www.freeserifsoftware.com/sof...us/default.asp Incerc sa descarce un software gratuit, dar este driviing ma suparat. Am încercat de mai puţin 2 oră ![]() i didnt a lua art.hot registation cheie şi, de asemenea, descărca didnt cere-mi adresa de e-mail. i s-au încercat de câteva ore pentru a accesa în fotografie plus 6. Se pare ca am descărcat-o, dar de fiecare dată când am acces la ea, ma duc printr-o mulţime de etape, dar după ce am terminat i merge printr-o altă etapă. i trece prin 2 etape şi sa continueious ca un cerc. Iti apreciez sfaturi despre cum să-l lucreze. mulţumesc |
|
| |||
| |||
| Ai pus adresa dvs. de email in formularul de inregistrare? |
|
| |||
| |||
| Ei bine am fost interesat de aşa că am descărcat-o. A mers bine, dar eu încă nu au primit nici o cheie de înregistrare. Lasă-mă să mă ştiu, am ceva bun gratuit programe fotografie poti sa te uiti în. Serif Deşi este un lucru bun, de asemenea, dar hei, dacă acestea cant obţine dreptul de înregistrare nu puteţi să-l utilizaţi. |
|
| |||
| |||
| nu a existat nici în cazul în care pentru mine pentru a pune o adresa de e-mail. Am vrut sa. i trebuie să se facă ceva în neregulă. în cazul în care este locul în care cere adresa de e-mail. Am descarcat de el, dar el didnt mea mă întreabă de e-mail. ----------- de fiecare dată când am deschis-o, mi se cere pentru a executa sau de a anula. i, desigur, apăsaţi rula. apoi se cere-ma pe mine sa vreau pentru a elimina complet selectate aplicare a tuturor componants. i nu-l presa doesnt face orice lucru. apăsaţi pe Da, apoi i se spune de întreţinere termina. i apoi apăsaţi rula. atunci spune-o bine venit pentru a instala sheiled expertul i apoi apăsaţi următoare acord de licenţă şi i apãsaþi da. se spune numele de utilizator ken numele companiei zodie atunci se spune care dosar următorul care aceasta le aduce până utilizator informatin, desination director, componants (în principal pentru a confirma info am tastat inch următorul insheildwizardcomplete termin. procesul continuă şi în continuare, sa acelaşi iar si iar |
|
| |||
| |||
| Destul de ciudat, ai putea să mergi la Add / Remove Programs şi a vedea dacă a fost instalat, în cazul în care-l dezinstalaţi de acolo şi apoi să încercaţi un nou download. |
|
| |||
| |||
| De asemenea, am încă nu au primit cheia de licenţă. |
|
| |||
| |||
| încercat deja acest ![]() |
|
| |||
| |||
| Mi-ar muta pe, dacă nu pot obţine dreptul de ao instala, nu spune ce bug-uri ar putea fi în programul in sine. Check out Gimp 2.4.1 <- 14.50MB download dar este gratuit şi are tot. Paint.NET 3.10 IrfanView 4.10 Acestea sunt doar câteva din această pagină. http://www.filehippo.com/software/graphics/ Unele gratuit unele nu. |
|
| |||
| |||
| Ei bine am primit cheia de înregistrare. Ce mai faceţi pe cu totul? |
|
| |||
| |||
| Ei bine ce trebuie să faci, o dată ce aţi instalat-o (InstallShield complet) se merge la meniul Start şi căutaţi o comandă rapidă la acesta. Când executaţi programul pentru prima oară, trebuie să obţineţi un dialog care vi se solicită să introduceţi adresa de e-mail pentru a registation cod. ______ Eu am folosit pentru a utiliza acest lucru, dar mai incurcat un întreg sarcină de setări în sus, aşa că am dezinstalat-o. |