![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| http://www.freeserifsoftware.com/sof...us/default.asp Snažím sa stiahnuť slobodného softvéru, ale je driviing mě naštvaná. som sa pokúšala o menšie 2 hodiny ![]() i didnt dostať registation kľúč a tiež stiahnuť didnt požiadať o moju e-mailovú adresu. som sa pokúšala o hodiny pre prístup do foto plus 6. Vyzerá to, že som sa stiahli, ale zakaždým aj prístup k nej ísť aj cez mnoho fáz, ale aj po dokončení aj prechádzať inej fáze. i prejsť fázou 2 a ako continueious kruh. Vážim si vašej rady o to dostať sa do práce. ďakujem ti |
|
| |||
| |||
| Mali by ste dať vašej e-mailovej v registračnom formulári? |
|
| |||
| |||
| Tak som bol zaujíma, tak som ju prevzali. Vyšiel dobre, ale ešte som nedostal registračný kľúč buď. Dajte mi vedieť, mám nejaké dobré programy zdarma fotografiu môžete nahliadnuť do. Hoci Serif je tiež dobré, ale hej, ak nemožno získať registráciu právo nemožno použiť. |
|
| |||
| |||
| tam, kde nebolo pre mňa, aby e-mailovú adresu. Chcel som. aj potrebné robím niečo zle. Kde je miesto, ktoré žiadajú o emailovú adresu. aj prevzali, ale to mi didnt spýtať na môj email. ----------- zakaždým, keď ju otvoríte, je požiadať, aby mi spustiť alebo zrušiť. Samozrejme aj tlače spustiť. potom sa ma spýta sa chcem úplne odstrániť vybrané uplatňovaní všetkých svojich componants. i tlače nie je to doesnt robiť nič. i tlače áno, potom hovorí, údržba dokončiť. Potom som spustiť stlačením tlačidla. je potom hovorí rovnako príde nainštalovať sheiled sprievodca Potom som stlačte Ďalšie licenčné zmluvy, a aj tlačové áno. sa píše užívateľské meno ken Názov firmy šťastná hviezda potom sa to povedať, ktorá zložka ďalšia že používateľ otvorí informačné, desination adresár, componants (v podstate potvrdil aj info napísali palcov ďalšia insheildwizardcomplete dokončiť. proces pokračuje aj naďalej, jeho rovnaký znovu a znovu |
|
| |||
| |||
| Pretty nepárne, môžete sa obrátiť na Pridať alebo odstrániť programy a pozrite sa, či to bol nainštalovaný, a ak áno, odinštalujte ju tam a potom skúsiť nové download. |
|
| |||
| |||
| Tiež som ešte nedostal licenčný kľúč. |
|
| |||
| |||
| pokusil tento už ![]() |
|
| |||
| |||
| Chcel by som pokračovať, ak nemôžu získať inštaláciou je právo, nie to, čo hovoril, chyby by mohlo byť v programe samotnom. Pozrite sa V Gimp 2.4.1 <- +14,50 Megabajt Stiahnuť, ale je zadarmo a má všetko. Paint.NET 3.10 IrfanView 4.10 To sú len niekoľkými z tejto stránky. http://www.filehippo.com/software/graphics/ Niektoré voľné niektoré ne. |
|
| |||
| |||
| Tak som dostal registračný kľúč. Ako sa máte so všetkým? |
|
| |||
| |||
| No čo, čo musíte urobiť, až budete mať nainštalovaný ju (InstallShield kompletnú) je ísť do menu a začať hľadať zástupcu na to. Ak spustíte program prvýkrát, mali by ste dostať dialóg požiada vás o zadanie vášho e-mailu pre registation kód. ______ I používali to, ale je zmätený celok zaťaženie nastavenia hore, tak som to odinstaloval. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Cant download s download manager | laserline | Všeobecné Software Chat | 7 | 18. október 2008 13:40 |
| Môj prvý linux (nováček problém) | pete21 | Linux & Alternatívne OS | 4 | 5. septembra 2008 02:30 |
| CD ROM problém (nováček potrebuje pomoc) | ken979 | Drives & Removable Media | 2 | 22. mája 2008 15:52 |
| Nováček s problémom | tmsbird | Virus, spyware a bezpečnosť | 14 | 7 decembra 2007 12:57 |
| Pomoc nováček počítača problém | ken979 | Graphics Cards & Monitory | 7 | 31 októbra 2007 15:57 |
| Thread Tools | |
| |