![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| хттп://ууу.фреесерифсофтуаре.цом/соф...ус/дефаулт.асп Ја сам тежак за скидати податке слободан софтвер али то је дривиинг мене љут. сам био тежак за мање 2 сата ![]() ЈА није добити регистатион кључ те питати за преузимање није мој е-маил адреса. Ја сам био тежак за време за приступ у фото плус 6. чини се као да су га преузели, али сваки пут сам му приступити, и пролазе кроз многе фазе, али након што заврши и да иде кроз другу фазу. идем кроз 2 фазе као и његова цонтинуеиоус круг. Цијеним ваше савете о узимајући то за посао. хвала ти |
|
| |||
| |||
| Јесте ли ставили Вашу е-пошту у обрасцу за регистрацију? |
|
| |||
| |||
| Па сам био заинтересован па сам га преузели. Отишао у реду, али ја још увек нисте примили пријаву тастер или. Дај да знам, ја имам неки добар бесплатни фото програма можете погледати у. Иако судиоништво је такође добар, али хеј, ако они лицемјерје добити регистрацијски право не можете да га користите. |
|
| |||
| |||
| где није било за мене да ставите адресу е-поште. хтела сам. и мора бити нешто радите погрешно. где им је место за слање е-маил адреса. ја скидати податке то ипак то није питај ме за моју е-пошту. ----------- сваки пут кад отворите га, он ме питају за покретање или отказати. наравно и притисните вожњи. онда је то, пита ме желим потпуно уклоните изабране примене свих његових цомпонантс. и притисните га се не учини ништа. и притисните ЫЕС онда каже одржавање завршити. затим притисните и трчање. онда каже добро доћи схеилед чаробњака за инсталацију онда ја притисните некст уговор о лиценци и притисните ЫЕС. То каже корисничко име кен назив предузећа луцкы стар онда реците које фасцикле даље доноси се корисник информатин, десинатион директоријум, цомпонантс (у основи потврдити инфо и куцаног у. даље инсхеилдуизардцомплете завршити. процес се наставља и наставља, њен исти више поново |
|
| |||
| |||
| Прилично непаран, можете ићи на Додај / Уклони програме и ако види да је инсталиран, ако је тако деинсталирам га од тамо, а затим покушајте ново доунлоад. |
|
| |||
| |||
| Такође, ја још увек нису добили лиценцу тастер. |
|
| |||
| |||
| покушао ово већ ![]() |
|
| |||
| |||
| Ја бих да иде даље, ако они не могу добити инсталирате она права, не говорим оно што би могло бити бугова у програму самог. Цхецк оут Тхе ширити 2.4.1 <- 14.50МБ скидати, али је бесплатан и има све. Паинт.НЕТ 3,10 ИрфанВиеу 4,10 То су само неке на овој страници. хттп://ууу.филехиппо.цом/софтуаре/грапхицс/ Неки бесплатни неке не. |
|
| |||
| |||
| Па сам добио регистрација кључ. Како вам иде са свиме? |
|
| |||
| |||
| Па оно што треба да урадите, након што сте инсталирали га (ИнсталлСхиелд довршено) је ићи на почетни мени и траже пречицу до ње. Када покренете програм за један дан прво време, те би требао добити дијалог молећи Вас да унесете е-маил за регистатион кодом. ______ ЈА навикнут користити овај, али мессед целине лоад уп поставки, па сам га деинсталирам. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Цант преузети са доунлоад манагер | ласерлине | Уопштено Софтуаре Цхат | 7 | 18 октобар 2008 13:40 |
| Мој први Линукс (неубие проблем) | пете21 | Линукс ОС и алтернативна | 4 | 5. Сеп 2008 02:30 |
| ЦД РОМ проблем (неубие потреба помоћ) | кен979 | Дривес & Измјењиви медији | 2 | 22 мај 2008 15:52 |
| Неубие са проблемом | тмсбирд | Вирус, Спыуаре и безбедност | 14 | 7 децембар 2007 12:57 |
| Помоћ неубие рачунару екран проблем | кен979 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 7 | 31 октобар 2007 15:57 |
| Тхреад Тоолс | |
| |