![]() |
|
| |||
| |||
| http://www.freeserifsoftware.com/sof...us/default.asp Ben özgür bir yazılım indirmek için çalışıyorum ama bu beni deli driviing olduğunu. Bir daha az 2 saat çalışıyor ![]() i didnt ve İndirme didnt benim e-posta adresi için isteyebilir registation anahtarını. I erişmek için saatlerce fotoğraf 6 artı olarak çalışıyorlar. Bu benim gibi ama indirdiğiniz her zaman erişim, i aşamalarında bir sürü ama sonra bitirmek bir diğer sahne git git görünüyor. I 2 aşamalarında ve üzerinde olan bir continueious daire gibi. i işe almak için tavsiye ederiz. teşekkür ederim |
|
| |||
| |||
| Bir kayıt formu e-posta koymak mi? |
|
| |||
| |||
| Ben indirildikten Evet ilgilendi. Yolunda gitti ama yine de kayıt anahtarı almadım. Bana haber ver, sana bakmak bazı iyi ücretsiz fotoğraf programları var. Her ne kadar Şerif de, ama iyi eğer cant Hey onu kullanamazsınız kayıt hakkı elde. |
|
| |||
| |||
| hiç bir yerde bana bir e-posta adresi koymak oldu. i istedi. Bir şey yanlış gidiyor olmalıdır. Orada e-posta adresini isteyin yer. i indirilen ancak e-posta için bana soracak didnt. ----------- her i açın çalıştırın veya iptal bana sor. Tabii i çalıştırın basın. ise beni tamamen tüm componants ve seçilen uygulama kaldırmak istiyor musunuz sorar. Ben o doesnt hiçbir şey basın. evet sonra bakım bitirmesini söylüyor basın. Daha sonra basın çalıştırın. o iyi sheiled Sihirbaz yüklemeye gel diyor Daha sonra basın sonraki lisans anlaşması ve i evet basın. kullanıcı adı alanı diyor şirket adı şans yıldızı sonra söyle hangi klasöre sonraki bu kullanıcı bilgi, desination dizin, componants getiriyor (temelde i bilgi yazmış in onaylamak için sonraki insheildwizardcomplete bitiriyoruz. süreci ve devam ediyorsa, onun üzerinde aynı devam ediyor ve tekrar |
|
| |||
| |||
| Pretty, eklemek gidebiliriz / programları kaldırmak ve eğer yüklenen eğer bu nedenle ve yeni bir yükleme deneyin kaldırma, görmek tuhaf. |
|
| |||
| |||
| Ayrıca, ben hala lisans anahtarı almadım. |
|
| |||
| |||
| Bu zaten denenmiş ![]() |
|
| |||
| |||
| Ben devam ediyorum, eğer doğru yükleyerek, hiçbir hata programın kendisi ne olabilir söylüyorum elde edemezsiniz. Check out Gimp 2.4.1 <- 14.50MB indirmek ancak ücretsizdir ve her şey vardır. Paint.NET 3,10 IrfanView 4,10 Bu sadece bu sayfadan birkaçıdır. http://www.filehippo.com/software/graphics/ Bazıları serbest bazıları değildir. |
|
| |||
| |||
| Evet kayıt anahtarı aldı. Nasıl her şey ile elde? |
|
| |||
| |||
| Peki ne yapmak, sonra (InstallShield tamamlandı) başlangıç menüsüne gidin ve bir kısayol arayın bu yüklü olması gerekir. İlk defa bu programı çalıştırdığınızda, bir iletişim için registation kodu için e-posta girmek isteyen almalısınız. ______ Bunu kullanmak için kullanılır, ama bu, bu yüzden ben kaldırıldı ayarları bir bütün yükü ileti. |
![]() |
|
| Bookmarks |