менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Новачок вважає, проблема з новими завантажити

Reply

Різьба Інструменти
Old 9 листопада 2007, 18:54
Член групи

Default Новачок вважає, проблема з новими завантажити

http://www.freeserifsoftware.com/sof...us/default.asp

Я намагаюся завантажити безкоштовне програмне забезпечення, але це driviing мене з розуму. Я намагався на менше 2 часа

I Didn't отримати Registation ключовим, а також завантажити Didn't запитують мою електронну адресу. Я намагався годин доступу в Photo Plus 6. Схоже, я скачав його, але кожен раз, коли я до нього доступ, і пройти через безліч етапів, але після того як я закінчу пройти через інший етап. Я проходжу через 2 етапи, як і його continueious коло.

Я високо ціную ваш рада про отримання його на роботу. Спасибо
Old 9 листопада 2007, 19:18
Модератор групи

Встановили Чи ви вашу електронну пошту в реєстраційній формі?

Old 9 листопада 2007, 19:42
Модератор групи

Ну, я був зацікавлений так що я завантажив. Минуло добре, але я до сих пір не отримали реєстраційний ключ небудь.

Дозвольте мені знати, у мене є хороше вільне програмне фото ви можете побачити фото. Хоча Serif також є гарним, але агов, якщо вони нахиляє отримати реєстрацію права ви не можете використовувати його.

Old 9 листопада 2007, 20:58
Член групи

там, де не було для мене поклали адресу електронної пошти. я хотів. Я повинен робити щось неправильно.

Де знаходиться місце, яке вони запитують електронну адресу.

Я завантажив її, але вона didn't запитаєте мене за мою електронну пошту.

-----------

кожен раз, коли я його відкриття, він просив мене запустити або скасувати. Тираж, звичайно, я.

то запитує мене, я хочу, щоб повністю видалити обраної програми всіх своїх componants. Я натискаю doesn't це не що-небудь зробити. Я натискаю так, то це говорить обслуговування "Готово".

Потім я натискаю кнопку Run.

Потім він говорить, а прийти до установки sheiled майстер

Потім преса наступна

ліцензійної угоди, і я натисніть Так.

він говорить Кен ім'я користувача

Назва компанії Lucky Star

то говорити, в якій папці

Наступне

У ньому міститься користувач informatin, desination каталогу, componants (в основному для підтвердження інформації я набрав дюйма

Наступне
insheildwizardcomplete

Готово.

Процес продовжується і продовжується, його ж знову і знову
Old 9 листопада 2007, 21:03
Модератор групи

Досить дивно, ви могли б піти на Add / Remove Programs і подивитися, якщо встановлено, якщо це так видалити його звідти, а потім спробувати нове завантаження.

Old 9 листопада 2007, 21:15
Модератор групи

Крім того, я ще не отримав ліцензійний ключ.

Old 9 листопада 2007, 21:25
Член групи

намагався це вже

Цитата:
Спочатку Написав evilfantasy View Post
Досить дивно, ви могли б піти на Add / Remove Programs і подивитися, якщо встановлено, якщо це так видалити його звідти, а потім спробувати нове завантаження.
Old 9 листопада 2007, 21:35
Модератор групи

Я хотів би рухатися далі, якщо вони не можуть отримати його встановленням право, не кажу, що помилки можуть бути в самій програмі.

Від'їзд

Gimp 2.4.1 <- 14.50MB завантаження, але це безкоштовно і є все.

Paint.NET 3.10

IrfanView 4.10

Такими є лише деякі з цієї сторінки. http://www.filehippo.com/software/graphics/ Деякі безкоштовні деякі ні.

Old 10 листопада 2007, 20:37
Модератор групи

Ну, я отримав реєстраційний ключ.

Як живеш на всьому?

Old 11 листопада 2007, 02:33
Член групи

Ну, що вам потрібно зробити, як тільки ви його встановили (InstallShield повної), це зайти в меню "Пуск" і знайдіть посилання на нього. Під час запуску програми в перший раз, ви повинні отримати діалогове вікно із запитом ввести свою адресу електронної пошти для Registation код.

______

Раніше я користувався, але це безладдя повну навантаження до налаштувань, так що я вилучив його.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Нахиляє скачати з Download Manager Laserline General Software чат 7 18 жовтня 2008 13:40
Мій перший Linux (новачок проблема) pete21 Linux & альтернативних ОС 4 5 вересня 2008 02:30
CD ROM завдання (новачкам допоможе потреби) ken979 Знімні накопичувачі І ЗМІ 2 22 травня 2008 15:52
Новачок з проблемою tmsbird Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 14 7 грудня 2007 12:57
Допомога новачку екрані комп'ютера проблема ken979 Графічні карти & Монітори 7 31 жовтня 2007 15:57
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.