![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| http://www.freeserifsoftware.com/sof...us/default.asp Я намагаюся завантажити безкоштовне програмне забезпечення, але це driviing мене з розуму. Я намагався на менше 2 часа ![]() I Didn't отримати Registation ключовим, а також завантажити Didn't запитують мою електронну адресу. Я намагався годин доступу в Photo Plus 6. Схоже, я скачав його, але кожен раз, коли я до нього доступ, і пройти через безліч етапів, але після того як я закінчу пройти через інший етап. Я проходжу через 2 етапи, як і його continueious коло. Я високо ціную ваш рада про отримання його на роботу. Спасибо |
|
| |||
| |||
| Встановили Чи ви вашу електронну пошту в реєстраційній формі? |
|
| |||
| |||
| Ну, я був зацікавлений так що я завантажив. Минуло добре, але я до сих пір не отримали реєстраційний ключ небудь. Дозвольте мені знати, у мене є хороше вільне програмне фото ви можете побачити фото. Хоча Serif також є гарним, але агов, якщо вони нахиляє отримати реєстрацію права ви не можете використовувати його. |
|
| |||
| |||
| там, де не було для мене поклали адресу електронної пошти. я хотів. Я повинен робити щось неправильно. Де знаходиться місце, яке вони запитують електронну адресу. Я завантажив її, але вона didn't запитаєте мене за мою електронну пошту. ----------- кожен раз, коли я його відкриття, він просив мене запустити або скасувати. Тираж, звичайно, я. то запитує мене, я хочу, щоб повністю видалити обраної програми всіх своїх componants. Я натискаю doesn't це не що-небудь зробити. Я натискаю так, то це говорить обслуговування "Готово". Потім я натискаю кнопку Run. Потім він говорить, а прийти до установки sheiled майстер Потім преса наступна ліцензійної угоди, і я натисніть Так. він говорить Кен ім'я користувача Назва компанії Lucky Star то говорити, в якій папці Наступне У ньому міститься користувач informatin, desination каталогу, componants (в основному для підтвердження інформації я набрав дюйма Наступне insheildwizardcomplete Готово. Процес продовжується і продовжується, його ж знову і знову |
|
| |||
| |||
| Досить дивно, ви могли б піти на Add / Remove Programs і подивитися, якщо встановлено, якщо це так видалити його звідти, а потім спробувати нове завантаження. |
|
| |||
| |||
| Крім того, я ще не отримав ліцензійний ключ. |
|
| |||
| |||
| намагався це вже ![]() |
|
| |||
| |||
| Я хотів би рухатися далі, якщо вони не можуть отримати його встановленням право, не кажу, що помилки можуть бути в самій програмі. Від'їзд Gimp 2.4.1 <- 14.50MB завантаження, але це безкоштовно і є все. Paint.NET 3.10 IrfanView 4.10 Такими є лише деякі з цієї сторінки. http://www.filehippo.com/software/graphics/ Деякі безкоштовні деякі ні. |
|
| |||
| |||
| Ну, я отримав реєстраційний ключ. Як живеш на всьому? |
|
| |||
| |||
| Ну, що вам потрібно зробити, як тільки ви його встановили (InstallShield повної), це зайти в меню "Пуск" і знайдіть посилання на нього. Під час запуску програми в перший раз, ви повинні отримати діалогове вікно із запитом ввести свою адресу електронної пошти для Registation код. ______ Раніше я користувався, але це безладдя повну навантаження до налаштувань, так що я вилучив його. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нахиляє скачати з Download Manager | Laserline | General Software чат | 7 | 18 жовтня 2008 13:40 |
| Мій перший Linux (новачок проблема) | pete21 | Linux & альтернативних ОС | 4 | 5 вересня 2008 02:30 |
| CD ROM завдання (новачкам допоможе потреби) | ken979 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 22 травня 2008 15:52 |
| Новачок з проблемою | tmsbird | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 14 | 7 грудня 2007 12:57 |
| Допомога новачку екрані комп'ютера проблема | ken979 | Графічні карти & Монітори | 7 | 31 жовтня 2007 15:57 |
| Різьба Інструменти | |
| |