![]() |
|
| |||
| |||
| Vrátil jsem se z dovolené na druhý den a začal až GT legendy. Když jsem začal relaci a vstoupil do garáže, má prázdnou obrazovku šel a ukázal signál zpráva, jako když na monitoru isnt zapojen do počítače. Myslím, že to je pouze tehdy, když se zobrazují 3D grafiku, protože je v pořádku v menu. Měl jsem stažené nejnovější ovladače před pár dny tak i dont myslet, že je to. Je to jen mě trápí, protože i cant přehrát. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zní to jako grafické ovladače, zkuste kolejových zpátky k vám aktualizováno před nimi.
| |||
| |||
| sorry, i dont know how pro práci řidiče . mohl byste mi říct, jak se prosím:) díky |
|
| |||
| |||
| Jen jsem nainstalovány nejnovější ovladače od nvidia, ale i přesto tu žádný signál věc. Potřebuji odinstalovat staré ovladače? Pokud ano, jak? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ano. přejděte do vlastností systému (Start -> Ovládací panely -> systém nebo Windows Klíč / Pause-Break) a klikněte na hardware, tak správce zařízení. najít svou grafickou kartu pod grafickými adaptéry, pravým tlačítkem myši a stiskněte odinstalovat. přejdete pomocí průvodce Monitor může vypnout a pak zpět, kdy Windows nainstaluje standardní ovladač. Odtud stačí nainstalovat ovladače jste stáhli znovu
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|