μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Δεν Σήματος

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 7 Αύγ 2008, 10:49
Μέλος Ομάδα

Default Δεν Σήματος

Επέστρεψα από διακοπές και την άλλη μέρα ξεκίνησε GT Legends. Όταν άρχισα μια σύνοδο τέθηκε και το γκαράζ, μου πήγε κενή οθόνη και δεν έδειξε σήμα μήνυμα όπως όταν ο επόπτης isn't εμβυσματώνεται στο PC. Νομίζω ότι είναι μόνο όταν 3D γραφικά εμφανίζονται επειδή είναι ωραία στο μενού.

Είχα κατεβάσει τα τελευταία προγράμματα οδήγησης πριν από λίγες ημέρες, ώστε i dont θεωρώ ότι είναι αυτό. Είναι λίγο ενοχλητικός γιατί επίκλιση το παίξετε.
Old 7 Αύγ 2008, 11:06
Διαχειριστής Ομάδα

Default Δεν Σήματος

Ακούγεται σαν γραφικά οδηγούς, δοκιμάστε και πάλι σε τροχαίο πριν από την ενημέρωση τους.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 7 Αύγ 2008, 11:07
Μέλος Ομάδα

Default Δεν Σήματος

sorry, i dont ξέρει πώς να χειριστεί τους οδηγούς . θα μπορούσατε να μου πείτε πώς παρακαλώ:) χάρη
Old 7 Αύγ 2008, 13:26
Μέλος Ομάδα

Default Δεν Σήματος

Μόλις εγκατασταθεί τα τελευταία προγράμματα οδήγησης από την nVidia αλλά ακόμα δεν έχεις το σήμα πράγμα. Χρειάζεται να απεγκαταστήσετε την παλιά τους οδηγούς; αν ναι, πώς;
Old 7 Αύγ 2008, 20:27
Ομάδα Δωρητών

Default Δεν Σήματος

ναι. πηγαίνετε στο ιδιότητες συστήματος (έναρξη -> πίνακας ελέγχου -> σύστημα ή Windows Key / Pause-Break) και έπληξε Hardware, τότε διευθυντή της συσκευής. βρείτε σας κάρτα γραφικών σύμφωνα με προσαρμογείς οθόνης, κάντε δεξί κλικ και απεγκατάσταση που επλήγησαν. εμφανίζεται μέσω ενός οδηγού, οθόνη μπορεί να απενεργοποιήσετε και, στη συνέχεια, για την επιστροφή, όταν τα Windows εγκαταστήσουν τα προεπιλεγμένα προγράμματα οδήγησης. από εκεί μόλις εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης που έχετε κατεβάσει και πάλι
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Δεν σήμα εισόδου δοκιμάσει τα πάντα, χρειάζονται βοήθεια! dosgriffins Γενική Συζήτηση Hardware 13 3 Απρ 2008 10:09
Signal κατά σειρά, παρακαλώ να με βοηθήσει slipend Γενικά Λογισμικό Chat 6 23 Νοε 2007 10:06
Wireless Signal scrivomcdivo Κάρτες Γραφικών & Monitors 4 22 Νοε 2007 08:13
Τι χρειάζομαι για ισχυρότερο σήμα; embassy0808 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 3 16 Ιουλ 2007 06:40
Ενίσχυση σήματος mcbee Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 11 11η Μαΐου 2007 04:48
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.