![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja se vratila s odmora u drugi dan i počela se GT Legends. Kad sam započeo je sjednicom i ušao u garažu, moj je otišao prazan ekran i ne pokazuje signal poruke kao kad monitor nije priključen na PC. Mislim da je samo kada će se prikazati 3D grafici, jer je u redu u izbornicima. Morao sam skinuti najnovije drivere prije nekoliko dana na taj način ja dont misliti to je to. To je samo gnjavi mene jer ja licemjerje udri. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zvuči kao grafika vozača, pokušajte valjanja ih natrag u prije nego što ih ažurira.
| |||
| |||
| Nažalost, ja dont znati kako se nositi s vozačima . Možete li molim recite mene kako:) hvala |
|
| |||
| |||
| JA pravedan instaliran najnovije drivere od nvidia ali ja pa ipak je dobio nijedan signal stvar. Trebam li deinstalirati stare drivere? ako je tako, kako? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| da. idi na system properties (start -> control panel -> system ili Windows Key / Pause-Break) i pritisnite "hardver, a zatim Device Manager. pronaći svoj grafičkom karticom pod display adaptera, desni klik i pritisnuti deinstalirati. ćete proći kroz čarobnjaka, monitor svibanj isključiti i onda kad se na Windowsima instalira default vozača. od tamo samo instalirati drivere vas ponovo skinuti
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Nema unosa signal pokušao sve, trebate pomoć! | dosgriffins | General Hardware Chat | 13 | 3. travanj 2008 10:09 |
| Signal preko raspona, pomoć mene ugoditi | slipend | Općenito Software Chat | 6 | 23. studeni 2007 10:06 |
| Wireless Signal | scrivomcdivo | Graphics Cards & Monitors | 4 | 22. studeni 2007 08:13 |
| Što mi treba za jači signal? | embassy0808 | Networking, Modemi & VoIP | 3 | 16. srpnja 2007 06:40 |
| Jačanje signala | mcbee | Networking, Modemi & VoIP | 11 | 11. svibanj 2007 04:48 |
| Thread Tools | |
| |