![]() |
|
| |||
| |||
| Visszamentem az ünnep, a másik nap, és indul GT Legends. Amikor elkezdtem egy ülést, és belépett a garázs, a képernyő elsötétült, és kiderült, nincs jel üzenet, mint amikor a monitor isnt csatlakoztatható a számítógéphez. Szerintem ez csak a 3D grafika jelenik meg, mert szép a menükben. Már letölthető a legújabb vezetők néhány nappal ezelőtt úgy i dont think it is that. Csak az zavar engem, mert én vidám játszani. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy hangzik, mint grafikus illesztőprogramokhoz, próbáld gördülő vissza, mielőtt frissíteni őket.
| |||
| |||
| Bocs, de ezt ne tudja, hogy hogyan kezeljék a mozdonyvezetők . Meg tudná mondani, milyen legyen szíves:) köszi |
|
| |||
| |||
| Csak telepíteni a legújabb illesztőprogramot nvidia de még nem kapott a jelek dolog. El kell távolítani a régi vezetők? ha igen, hogyan? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen. Tovább a rendszer tulajdonságait (Start -> Vezérlőpult -> rendszer vagy a Windows billentyű / Pause-Break) és a hardver találatot, majd az Eszközkezelő. találja a grafikus kártya a kijelző adapterek, jobb klikk és hit eltávolítani. akkor megy át egy varázsló, monitor kikapcsolásához, majd vissza, amikor a Windows telepíti a default vezetők. onnan csak telepíteni a letöltött vezetők ismét
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
![]() |
|
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Nincs bemenőjel próbált mindent, segítségre van szükségük! | dosgriffins | Általános fémáru Chat | 13 | 3. április 2008 10:09 |
| Signal feletti tartományban, kérem, segítsen nekem | slipend | General Chat szoftver | 6 | 23. november 2007 10:06 |
| Wireless Signal | scrivomcdivo | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 22. november 2007 08:13 |
| Mit kell az erősebb jelet? | embassy0808 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 3 | 16. július 2007 06:40 |
| Fellendítése jel | mcbee | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 11 | 11. május 2007 04:48 |
| Téma eszközök | |
| |