![]() |
|
| |||
| |||
| חזרתי מבית החג ביום ההוא והתחלתי למעלה GT Legends. כאשר התחלתי הפעלה ונכנסת מוסך, המסך שלי הלך ריק ו הראתה שום סימן הודעה כמו כאשר לפקח isn't פקוק לתוך המחשב. אני חושב שזה רק כאשר 3D גרפיקה מוצגות מכיוון שהוא בסדר בתוך התפריטים. אני צריך להוריד את מנהלי ההתקן העדכניים ביותר לפני מספר ימים dont אז אני חושב שזה זה. זה פשוט מפריע לי כי אני משחק אותה צביעות. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נשמע כמו גרפיקה נהגים, נסה פלבול להם לראש לפני עדכנת אותם.
| |||
| |||
| מצטער, אני יודע dont כיצד לטפל נהגים . אתה יכול להגיד לי איך בבקשה:) תודה |
|
| |||
| |||
| אני פשוט התקנתי את מנהלי ההתקן העדכניים ביותר של Nvidia אבל אני עדיין לא קיבלתי את האות הזה. האם אני צריך להסיר את מנהלי ההתקנים הישנים? אם כן, כיצד? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן. עבור אל מאפייני מערכת (התחל -> לוח הבקרה -> מערכת או Windows מפתח / השהה-הפסקה) ופגע חומרה, ואז מנהל ההתקנים. למצוא את כרטיס המסך שלך תחת מתאמי תצוגה, לחץ על ימין ופגע הסר התקנה. תוכל לעבור דרך האשף, לפקח מאי לכבות ולאחר מכן חזור על Windows כאשר מתקינים את ברירת המחדל של הנהגים. משם פשוט להתקין את מנהלי ההתקנים לך להוריד שוב
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| לא קלט האות ניסו הכל, צריך עזרה! | dosgriffins | כללי חומרה צ 'אט | 13 | 3rd אפריל 2008 10:09 |
| אות מעל טווח, עזור לי בבקשה | slipend | כללי תוכנות צ 'אט | 6 | 23 נובמבר 2007 10:06 |
| אות אלחוטי | scrivomcdivo | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 22 נובמבר 2007 08:13 |
| מה אני צריך לעשות חזקה של האות? | embassy0808 | רישות, מודמים & VoIP | 3 | 16th יולי 2007 06:40 |
| Boosting האות | mcbee | רישות, מודמים & VoIP | 11 | 11 מאי 2007 04:48 |
| שרשרת כלים | |
| |