![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Grįžau iš atostogų ir kitą dieną prasidėjo iki GT Legends. Kai aš pradėjau sesijos ir įrašyti garažas, mano ekrano atėjo tuščias, ir parodė, nėra signalo žinutę patinka, kai stebi forget prijungtas prie kompiuterio. Manau, tai tik tada, kai 3D grafika rodoma, nes baudos meniu. Turėjau parsisiųsti naujausias tvarkykles, prieš kelias dienas tai I dont think tai, kad. Tai tiesiog priekabiauja, nes i cant žaisti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Panašiai kaip vaizdo tvarkyklės, pabandykite sukti juos dar prieš jums juos atnaujinti.
| |||
| |||
| Sorry, I dont know kaip elgtis vairuotojams . Ar galėtumėte man papasakoti, kaip prašom:) Ačiū |
|
| |||
| |||
| Aš ką tik įdiegti naujausias tvarkykles, NVIDIA, bet aš vis dar turiu ne signalas dalykas. man reikia pašalinti senas tvarkykles? If so, how? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip. Grįžti į sistemos savybes (Start -> Control Panel -> System ar Windows Key / Pause, Break) ir paspauskite Hardware, tada Device Manager. Ieškoti video pagal kalbomis adapteriai, dešiniuoju pelės klavišu ir spauskite pašalinti. Jūs pateksite per vedlį, monitorius gali išjungti ir tada atgal, kai "Windows" įdiegs pagal nutylėjimą vairuotojai. iš ten tiesiog įdiegti tvarkykles galite atsisiųsti iš naujo
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Nr įvesties signalo bando viską, reikia pagalbos! | dosgriffins | General Hardware Chat | 13 | 3 balandis 2008 10:09 |
| Signaliniai per diapazonas, help me please | slipend | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 6 | Lapkritis 23, 2007 10:06 |
| Wireless Signal | scrivomcdivo | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | Lapkritis 22, 2007 08:13 |
| Ką man reikia stipresnių signalų? | embassy0808 | Networking, Modems & VoIP | 3 | 16 liepa 2007 06:40 |
| Didėjanti signalas | McBee | Networking, Modems & VoIP | 11 | Gegužė 11, 2007 04:48 |
| Temos įrankiai | |
| |