![]() |
|
| |||
| |||
| Es atgriezos no atvaļinājuma otro dienu, un uztrūkās GT Legends. Kad es sāku sesija un ieraksta garāža, mans ekrāns aizgāja tukšs un parādīja ne signālu ziņu kā kad kontrolēt isn't pieslēgts datoram. Es domāju, ka tas ir tikai tad, kad 3D grafika ir redzams, jo tas ir sods izvēlnes. Man bija lejupielādēt jaunāko draiveri pirms dažām dienām so i dont domāju, ka tas, ka. Tā ir tikai man traucējat tāpēc nevaru spēlēt tā. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Izklausās pēc grafika vadītājiem, mēģiniet ritošā tos atpakaļ, pirms updated viņiem.
| |||
| |||
| sorry, i dont zina, kā rīkoties vadītājiem . Vai jūs varētu man pastāstīt, kā lūdzu:) thanks |
|
| |||
| |||
| Es tikko instalēta jaunāko draiveri no nvidia bet es vēl got no signāla lieta. do i need to atinstalēt veco draiveri? ja jā, tad kā? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jā. iet uz sistēmas īpašībām (Start -> Control Panel -> System vai Windows Key / Pauze-Break) and hit Hardware, tad Device Manager. atrast jūsu grafikas karti zem displeja adapteri, ar peles labo klikšķi un hit atinstalēt. jums iet cauri vedni, kontrolieris var izslēdziet un pēc tam atpakaļ, kad Windows instalē default draiverus. no turienes tikai instalēt draiveri jums lejupielādēt no jauna
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |