![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Wróciłem z wakacji i innych dni uruchomieniu GT Legends. Kiedy zacząłem sesji i wszedł do garażu, mój poszedł pusty ekran i wykazał brak sygnału wiadomości kiedy monitor isnt podłączony do komputera. Myślę, że to jest tylko wtedy, gdy grafika 3D są wyświetlane, ponieważ jest grzywna w menu. Miałem pobrać najnowsze sterowniki kilka dni temu, tak ja dont pomyśleć, że jest. It's just kłopotliwy, ponieważ mnie i cant go odtworzyć. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Brzmi jak sterowniki grafiki, spróbuj je z powrotem do toczenia przed ich aktualizacja.
| |||
| |||
| sorry, I dont know-how do obsługi kierowców . mógłbyś mi powiedzieć, jak należy:) thanks |
|
| |||
| |||
| I tylko zainstalowane najnowsze sterowniki z nvidia ale wciąż nie dostałem sygnału rzeczy. Czy muszę odinstalować starą kierowców? jeśli tak, to w jaki sposób? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tak. przejdź do właściwości systemu (Start -> Panel Sterowania -> System lub Windows Key / Pauza-Break) i naciśnij sprzęt, następnie menedżer urządzeń. znaleźć karty graficznej pod karty graficzne, kliknij prawym przyciskiem myszy i kliknij odinstalować. będziesz przechodzić kreatora nadzorująca może wyłączyć, a następnie z powrotem, gdy system Windows instaluje domyślne sterowniki. stamtąd wystarczy zainstalować sterowniki można pobrać ponownie
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Zakładki |