![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| M-am intors din vacanta de altă zi şi la început până GT legende. Când am început să o şedinţă şi a intrat în garaj, mi ecran gol şi s-au arătat nici un semnal de mesaj ca atunci cand monitorul isnt conectat la PC. Cred că este doar atunci când grafica 3D sunt afişate, pentru că este în regulă în meniuri. Am descarcat de cele mai recente drivere de câteva zile în urmă, aşa că am dont cred că este. E doar mă deranjează, pentru că i cant-l joace. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pare a fi grafică drivere, încercaţi să le inapoi la rulare înainte de actualizare ei.
| |||
| |||
| Ne pare rău, i dont know cum să se ocupe de drivere . ar putea să-mi spuneţi cum vă rog:) mersi |
|
| |||
| |||
| Tocmai am instalat cele mai recente drivere de la nvidia, dar am mai luat nici un semnal de lucru. Am nevoie pentru a dezinstala driverele vechi? Dacă da, cum? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| da. du-te la sistemul de proprietăţi (Start -> Control Panel -> sistem sau Windows cheie / Pause-break) şi a lovit Hardware, apoi Device Manager. Găsiţi-vă placă grafică de afişare în conformitate cu adaptoare, click dreapta şi a lovit dezinstala. veţi merge printr-un vrajitor, monitoriza mai opriţi şi apoi din nou pe când Windows instalează implicit drivere. de acolo doar să instalaţi driver-aţi descărcat din nou
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|