![]() |
|
| |||
| |||
| Vrátil som sa z dovolenky na druhý deň a začal až GT legendy. Keď som začal relácii a vstúpil do garáže, má prázdnu obrazovku išiel a ukázal signál správa, ako keď na monitore isnt zapojený do počítača. Myslím, že to je len vtedy, keď sa zobrazujú 3D grafiku, pretože je v poriadku v menu. Mal som stiahnuté najnovšie ovládače pred pár dňami tak i dont myslieť, že je to. Je to len ma trápi, pretože i cant prehrať. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Znie to ako grafické ovládače, skúste koľajových späť k vám aktualizované pred nimi.
| |||
| |||
| sorry, i dont know how pre prácu vodiča . mohol by ste mi povedať, ako sa prosím:) vďaka |
|
| |||
| |||
| Len som nainštalované najnovšie ovládače od nvidia, ale aj napriek tomu tu žiadny signál vec. Potrebujem odinštalovať staré ovládače? Ak áno, ako? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| áno. prejdite do vlastností systému (Štart -> Ovládací panel -> systém alebo Windows Kľúč / Pause-Break) a kliknite na hardware, tak správca zariadenia. nájsť svoju grafickú kartu pod grafickými adaptéry, pravým tlačidlom myši a stlačte odinštalovať. prejdete pomocou sprievodcu Monitor môže vypnúť a potom späť, kedy Windows nainštaluje štandardný ovládač. Odtiaľ stačí nainštalovať ovládače ste prevzali znova
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Žiadny vstupný signál vyskúšali všetko, potrebujeme pomoc! | dosgriffins | Všeobecné Hardware Chat | 13 | 3. apríl 2008 10:09 |
| Signál dosahu, pomôžte mi prosím | slipend | Všeobecné Software Chat | 6 | 23. novembra 2007 10:06 |
| Wireless Signal | scrivomcdivo | Graphics Cards & Monitory | 4 | 22. novembra 2007 08:13 |
| Čo potrebujem pre silnejší signál? | embassy0808 | Siete, Modemy & VoIP | 3 | 16. júla 2007 06:40 |
| Zvýšenie signálu | mcbee | Siete, Modemy & VoIP | 11 | 11. mája 2007 04:48 |
| Thread Tools | |
| |