![]() |
|
| |||
| |||
| Ben geçen gün tatil gelip GT Legends kadar başladı. Bir oturumu başladı ve garaja girdi, benim ekran gidip gibi bir sinyal iletisi monitör isnt PC'ye takılı gösterdi. Ben çünkü Menülerde iyi sadece 3D grafik görüntülenir düşünüyorum. Birkaç gün önce öylesine i dont bu olduğunu düşünüyorum, en son sürücüleri indirilen ki. Çünkü onu çalmak cant Sadece beni rahatsız's. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Grafik sürücüleri gibi, Sesler onları geri deneyin önce onları güncellendi.
| |||
| |||
| Üzgünüm, dont nasıl sürücüleri ele biliyorum . siz) sayesinde nasıl lütfen söyle olabilir |
|
| |||
| |||
| Sadece NVIDIA en son sürücüleri ama hala sinyal var yüklü. i eski sürücüleri kaldırmak gerekiyor? Eğer öyleyse, nasıl? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| evet. Sistem Özellikleri gitmek (başlangıç -> denetim masası -> sistem veya Windows Anahtar / Pause-Break) ve Donanım bulunanlar, daha sonra cihaz yöneticisi. bulmak ekran bağdaştırıcıları, sağ tıklayın ve isabet kaldırmak altında grafik kartı. bir sihirbaz ile gidersiniz, monitör ve sonra Windows varsayılan sürücüleri yükler üzerine kapatabilirsiniz. oraya sadece yeniden yüklenen sürücüleri yüklemek
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|