![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я повернувся з відпустки інший день, і до початку GT Legends. Коли я почала сесії і вступив в гараж, мій екран пішов і показав порожні повідомлення сигнал не подобається, коли монітор хіба підключені до комп'ютера. Я думаю, що це тільки тоді, коли 3D графіка відображається тому що це штраф в меню. Я скачав останню версію драйверів кілька днів тому Dont тому я думаю, що є що. Це просто турбує мене, бо я нахиляє грати. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучить як графічний драйвер, спробуйте прокат їх назад, перш ніж їм оновлену інформацію.
| |||
| |||
| На жаль, я не знаю, як поводитися з драйверами . Чи могли б ви розповісти мені, як будь-ласка:) Спасибо |
|
| |||
| |||
| Я тільки що встановлені останні драйвери від NVIDIA, але я до сих пір не отримали сигналу річ. мені потрібно видалити старі драйвера? Якщо так, то яким чином? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так. Перейти в System Properties (Start -> Control Panel -> System або Windows Key / Пауза-брейк) і натисніть обладнання, а потім Диспетчер пристроїв. знайти вашу графічну карту при Відеоадаптери, клацніть правою кнопкою миші і натиснути видалити. Ви будете пройти через майстер, монітор може виключити, а потім назад, коли Windows за замовчуванням встановлює драйвери. Звідти можна просто встановити драйвери, які Ви завантажили знову
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Немає вхідного сигналу випробувала все, потрібна допомога! | dosgriffins | Генеральний обладнання чат | 13 | 3 квітня 2008 10:09 |
| Сигналу по діапазону, допоможи мені, будь ласка | slipend | General Software чат | 6 | 23 листопада 2007 10:06 |
| Рівень сигналу бездротової мережі | scrivomcdivo | Графічні карти & Монітори | 4 | 22 листопада 2007 08:13 |
| Що мені потрібно для більш сильний сигнал? | embassy0808 | Мережа, Модеми & VoIP | 3 | 16 липня 2007 06:40 |
| Підвищуючи сигналу | Макбі | Мережа, Модеми & VoIP | 11 | 11 травня 2007 04:48 |
| Різьба Інструменти | |
| |