![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Играя GT Легенди ми отива черен екран и не сигнал информация се появява в средата на екрана и единственият начин да го върна към нормалното е да изключите компютъра разстояние от бутона. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Система за очила? Били ли сте опитвали почистване феновете / решетки навън? Евентуално прегряване. Също така проверете графични карти фен не е пакетирано инча
|
| |||
| |||
| 2.8Ghz Pentium D Гигабайт 8800GT 512MB 2.5Gb RAM За да бъде честен, аз мисля, че DONT на прегряване, защото аз мога играя Crysis без топлина проблеми. Едно нещо все пак: тя изглежда да го направя по Кариера режим apposed за свободна раса. |
|
| |||
| |||
| Звучи като игра след това, ако то се случва само в един мач. Опитах се актуализира своя DirectX? Също така, опитайте преинсталирането на играта.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Dont опитаме това у дома | redden137 | Случаи & Power Доставки | 16 | 2-ро Oct 2008 08:41 |
| Няма сигнал | jonathansp | Общи Софтуер Чат | 4 | 7 Aug 2008 20:27 |
| Имам нужда от помощ и Не знам къде да отида? | Sasquatch | Общи Хардуер Чат | 12 | 22 Март 2008 04:36 |
| Имате нужда от помощ Не знам как да го използвам? | Cew27 | Случаи & Power Доставки | 6 | 25 Дек 2007 15:39 |
| Имате нужда от помощ, но DONT kno Уот с | bighugga | Мултимедия & Codecs | 4 | 26 Авг 2007 10:18 |
| Нишка Инструменти | |
| |