![]() |
|
| |||
| |||
| Παίζοντας GT Legends οθόνη μου πηγαίνει μαύρο και ένα σήμα ανακοίνωση δεν εμφανίζεται στη μέση της οθόνης και ο μόνος τρόπος για να το πάρει πίσω στο φυσιολογικό είναι να μετατρέψει τον υπολογιστή εκτός από το κουμπί. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Σύστημα specs; Έχετε δοκιμάσει τον καθαρισμό των οπαδών / ψησταριές έξω; Πιθανές υπερθέρμανση. Επίσης, ελέγξτε τον ανεμιστήρα της κάρτας γραφικών δεν έχει συσκευασθεί in.
|
| |||
| |||
| 2.8GHz Pentium D Gigabyte 8800GT 512Mb 2.5GB RAM Για να είμαι ειλικρινής, dont νομίζω ότι είναι υπερθέρμανση γιατί μπορώ να παίξω crysis που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα θερμότητας. Ένα πράγμα όμως: φαίνεται να το κάνει σε λειτουργία Σταδιοδρομία εναποτίθενται σε αγώνα Δωρεάν. |
|
| |||
| |||
| Ακούγεται σαν το παιχνίδι στη συνέχεια, αν αυτό συμβαίνει μόνο σε ένα παιχνίδι. Προσπάθησα ενημέρωση DirectX σας; Επίσης, δοκιμάστε να επανεγκαταστήσετε το παιχνίδι.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Dont δοκιμάσετε αυτό στο σπίτι | redden137 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 16 | 2η Οκτωβρίου 2008 08:41 |
| Δεν Σήματος | jonathansp | Γενικά Λογισμικό Chat | 4 | 7 Αυγ 2008 20:27 |
| Χρειάζομαι βοήθεια και i dont ξέρει πού να πάμε; | Sasquatch | Γενική Συζήτηση Hardware | 12 | 22 Μαρ 2008 04:36 |
| Χρειάζεστε βοήθεια i dont ξέρει πώς να το χρησιμοποιήσει; | Cew27 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 6 | 25 Δεκ. 2007 15:39 |
| Χρειάζεστε βοήθεια, αλλά DONT KNO wat με | bighugga | Multimedia & Codecs | 4 | 26 Αυγ 2007 10:18 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |