![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Igranje GT Legends moj zaslon odlazi crn i nema signala obavijest se pojavljuje na sredini ekrana i jedini put da biste dobili leđa to normalan je za uključivanje računala od strane gumba. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sistem naočale? Jeste li pokušao čišćenje obožavatelji / roštilji out? Mogući pregrijavanja. Također, provjerite ventilator grafičke kartice nije upakiran i.
|
| |||
| |||
| Pentium D 2.8GHz Gigabyte 8800GT 512Mb 2.5Gb RAM Da budem iskren, ja dont 'misliti svoj' pregrijavanja jer ja mogu igrati Crysis bez topline problema. Jedna stvar ipak: Internet činiti se to učiniti na način Karijera apposed to Slobodan utrku. |
|
| |||
| |||
| Zvuči kao igra onda ako to se događa samo u jednoj utakmici. Pokušao ažuriranju DirectX? Također pokušajte reinstalirati igru.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Dont probati ovaj kod kuće | redden137 | Cases & Power Supplies | 16 | 2 listopad 2008 08:41 |
| Nema signala | jonathansp | Općenito Software Chat | 4 | 7. kolovoz 2008 20:27 |
| Treba mi pomoć, a ja ne znam gdje ići? | Sasquatch | General Hardware Chat | 12 | 22. ožujak 2008 04:36 |
| Trebate pomoć ja dont znati kako korištenje Internet? | Cew27 | Cases & Power Supplies | 6 | 25. prosinac 2007 15:39 |
| Need help-ali dont kno wat s | bighugga | Multimedija i kodeci | 4 | 26. kolovoz 2007 10:18 |
| Thread Tools | |
| |