![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Playing GT Legends én megy képernyő fekete és egy jel nem jelenik meg az értesítést a képernyő közepén, és az egyetlen módja annak, hogy lehet visszaállítani a normális, hogy kapcsolja ki a számítógépet a gombot. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rendszer specifikációt? Próbálta már a rajongók takarítás / rácsok ki? Esetleges túlmelegedést. Ezenkívül ellenőrizheti a grafikus kártya ventillátor még nem csomagolt be
|
| |||
| |||
| 2,8 GHz Pentium D A Gigabyte 8800GT 512Mb 2.5 GB RAM Hogy őszinte legyek, én dont gondol ez a túlmelegedés miatt tudom játszani a Crysis fűtés nélkül a probléma. Egy dolog azonban: úgy tűnik, hogy nem ez a karrier módban apposed a szabad versenyt. |
|
| |||
| |||
| Úgy hangzik, mint a játék, akkor ez csak akkor történik, ha egy játékban. Próbált frissítését DirectX? Is próbálja újratelepíteni a játékot.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Ne próbálja meg ezt otthon | redden137 | Cases & Power Supplies | 16 | 2. október 2008 08:41 |
| Nincs Jel | jonathansp | General Chat szoftver | 4 | 7. augusztus 2008 20:27 |
| Segítségre van szükségem, és én dont tud hova menni? | Sasquatch | Általános fémáru Chat | 12 | 22. március 2008 04:36 |
| Segítségre van szüksége i dont tud hogyan kell használni? | Cew27 | Cases & Power Supplies | 6 | 25. december 2007 15:39 |
| Segítségre van szüksége, de ne a KNO wat | bighugga | Multimédia és kodekek | 4 | 26. augusztus 2007 10:18 |
| Téma eszközök | |
| |