![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У програмі GT Legends мій екран стає чорним і не помітив сигналу відображається в центрі екрану, і єдиним способом повернути його до нормального, щоб перевести комп'ютер від кнопкою. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Система специфікації? Ви пробували очищення вентилятори / Грилі Out? Можливий перегрів. Крім того, перевірте вентилятор графічною картою не упакована дюйма
|
| |||
| |||
| 2.8Ghz Pentium D Gigabyte 8800GT 512Mb 2.5Gb оперативної пам'яті Щоб бути чесним, я Dont думаю, що це перегрів тому що я можу грати Crysis без тепла проблем. Один хоча річ: здається, це необхідно робити на режимі кар'єри, сполучений раси Безкоштовно. |
|
| |||
| |||
| Схоже на гру, потім, якщо воно буває тільки в одній грі. Спроби оновлення DirectX? Також спробуйте повторно гру.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Dont Try This At Home | redden137 | Справа & блоки живлення | 16 | 2 жовтня 2008 08:41 |
| Немає сигналу | jonathansp | General Software чат | 4 | 7 серпня 2008 20:27 |
| Мені потрібна допомога, і я не знаю, куди йти? | Sasquatch | Генеральний обладнання чат | 12 | 22 березня 2008 04:36 |
| Потрібна допомога я не знаю, як його використовувати? | Cew27 | Справа & блоки живлення | 6 | 25 грудня 2007 15:39 |
| Потрібна допомога, але Dont Ват з KNO | bighugga | Мультимедіа & кодеки | 4 | 26 серпня 2007 10:18 |
| Різьба Інструменти | |
| |