![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Există o modalitate de a obţine de pe computer, pe langa safemode, sau fără a folosi un CD pentru a schimba parola, pentru că nu există o parolă de conectare la Windows şi pe Safemode administrator. Am un dell demension 2400 computer. tot ce am nevoie este un alt mod de a obţine de pe computer fără a folosi un CD pentru a schimba parola. Trebuie să existe o altă comandă rapidă ca safemode. Dacă ştiţi ceva, vă rugăm să locul paşii de aici. Mulţumesc. |
|
| |||
| |||
| Ce sistem de operare folositi? Vista sau XP? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Xp |
|
| |||
| |||
| Poti sa-mi dai paşi cu privire la modul? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce este în neregulă cu link-ul de Dave hibride ţi-a dat?
|
| |||
| |||
| dont bine că trebuie să fie de pe PC-ul meu de chat cu probleme, pentru a-l descarci? pentru ca eu cant mergem mai departe cu toate lucrurile parola. sau pot sa fac pe un alt computer pentru a găsi parola? |
|
| |||
| |||
| bine ai putea sa descarce ophcrack şi pune-l pe un CD sau stick USB de la un alt calculator, dar dacă tu dont au acces ai putea să încercaţi una dintre aceste soluţii: http://sniptools.com/vault/lost-my-w...how-to-recover |