![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| i stáhnout software ale cant run. jako moje ploše vypadá trochu zmatek. Jsem novým počítačům. programu, nebo věc, na mé pracovní ploše je nazýván dokument diváka. Vypadá to, že jeho polovina se nahraje, nebo tak něco. Přinesl jsem výrobku na internetu. jeden je software pro správu a druhou je středa šablony software vytvořit vlastní web. To je důvod pro stažení zdarma programy. i když není zvyklý beable vidět. Co mám dělat |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemám ponětí, co to sakra jste o tom, sorry.
| |||
| |||
| Jaký je název programu, kterou chcete použít, a snažíte odinstalovat? |
|
| |||
| |||
| hi i jen setříděno problému ven ano !!!!!Zavolal jsem do společnosti, která je v amercia a řekli mi, co dělat krok za krokem. software se liší od britských a amercia nebo tak něco . všechny své řazený ven |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Řekni mi něco o post než Vy | Mike0001 | Vypnout Téma diskuze | 35 | 25. listopadu 2008 15:54 |
| * Pošta * | gaza14 | Obecné Hardware Chat | 2 | 21. březen 2008 15:35 |
| Prosím pomozte, nové stavby, bez POST | kebertxela | Obecné Hardware Chat | 2 | 28. leden 2008 10:22 |
| Vložit ks spec zde! | Cew27 | Obecné Hardware Chat | 16 | 25 ledna 2008 07:58 |
| První příspěvek | Kailash1909 | Představte Yourself Zde | 3 | 8. Prosinec 2007 11:00 |
| Thread Nástroje | |
| |