μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Γενικά Λογισμικό Chat

Register

Δεν είστε σίγουροι για την περίπτωση που μετά την παρούσα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 28η Αυγούστου 2007, 09:05
Μέλος Ομάδα

i κατεβάσετε ένα λογισμικό αλλά επίκλισης τρέχει. ως επιφάνεια εργασίας μου φαίνεται λίγο βρώμικο. Είμαι νέος στους υπολογιστές.

το πρόγραμμα ή το πράγμα για την επιφάνεια εργασίας μου ονομάζεται τον θεατή. φαίνεται ότι το ένα δεύτερο προβλέπεται φορτώνονται ή κάτι τέτοιο.

Έφερα ένα προϊόν στο διαδίκτυο. ένα είναι το λογισμικό διαχείρισης και το δεύτερο είναι ένα πρότυπο Τετάρτη λογισμικό για να δημιουργήσετε το δικό μου web. Αυτός είναι ο λόγος για τη λήψη δωρεάν προγράμματα. αν δεν θ wont beable να τη δείτε. Τι πρέπει να κάνω
Old 28η Αυγούστου 2007, 09:10
Διαχειριστής Ομάδα

Δεν έχω ιδέα τι στο διάολο είστε σε περίπου, συγνώμη.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 28η Αυγούστου 2007, 09:26
Συντονιστής Ομάδας

Ποιο είναι το όνομα του προγράμματος που προσπαθείτε να χρησιμοποιούν και να πας να απεγκαταστήσετε αυτό;
Old 28η Αυγούστου 2007, 10:20
Μέλος Ομάδα

hi i ταξινομημένο το μόνο πρόβλημα αναφέρονται ναι !!!!!

i κάλεσε την εταιρεία, η οποία είναι στην Αμερική και μου είπαν τι να κάνουμε βήμα προς βήμα. το λογισμικό είναι διαφορετικό από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αμερική, ή κάτι . όλα τα διευθετηθεί τώρα
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.