Computer Juice  

Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Reply

Temos įrankiai
Old Rugpjūtis 28, 2007, 09:05
Narys

Žinutės: 123
ken979 is on a distinguished road
Default Nežinote, kur po šio

atsisiųsti programinę įrangą, tačiau cant run. mano darbastalio išvaizda šiek tiek nepatogus. Esu naujas kompiuteriuose.

programa arba dalykas mano darbastalio vadinamas dokumentas žiūrovas. atrodo, kad jo pusė nustatytos pakrauti ar kažką.

Aš įvedžiau į interneto parduotuvę. vienas valdymo programinės įrangos ir antra Wed Template programinė įranga sukurti savo Web. tai atsisiųsti nemokamas programas priežasties. jei ne i wont beable jį pamatyti. Ką daryti
Reply With Quote
Old Rugpjūtis 28, 2007, 09:10
Hybr!d's Avatar
Administrator Grupė

Žinutės: 9.947
Hybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond repute

Net neįsivaizduoju, ką Hell esate apie, atsiprašau.
Reply With Quote
Old Rugpjūtis 28, 2007, 09:26
evilfantasy's Avatar
Moderatorius Grupė

Žinutės: 7.219
evilfantasy has a reputation beyond reputeevilfantasy has a reputation beyond reputeevilfantasy has a reputation beyond reputeevilfantasy has a reputation beyond reputeevilfantasy has a reputation beyond reputeevilfantasy has a reputation beyond reputeevilfantasy has a reputation beyond reputeevilfantasy has a reputation beyond reputeevilfantasy has a reputation beyond reputeevilfantasy has a reputation beyond reputeevilfantasy has a reputation beyond repute
Send a message via Yahoo to evilfantasy

Kokios yra programos, kurią bandote naudoti pavadinimą ir jūs bandote jį pašalinti?
Reply With Quote
Old Rugpjūtis 28, 2007, 10:20
Narys

Žinutės: 123
ken979 is on a distinguished road

Hi I just surūšiuoti problemą iš Taip !!!!!

Aš pašaukiau bendrovė, kuri yra Amerikai ir jie man pasakė, ką reikia daryti žingsnis po žingsnio. programinė įranga skiriasi nuo UK ir Amerikai ar kažką . its all sorted out now
Reply With Quote
Reply

Temos įrankiai

Siunčiamos Taisyklės
Tu negali kurti naujas temas
Tu negali rašyti atsakymus
Tu negali pašto priedai
Tu negali redaguoti savo žinutes

BB kodas yra Ant
Horoskopai yra Ant
[IMG] kodas Ant
HTML kodas Išjungta