![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, нов член, моят проблем е, че компютъра ми ще се стартира в "безопасен режим", ако се опитам в нормален режим единственото нещо, на екрана в moiuse показалка, не може да въведете Device Manager или нещо друго. Моят компютър е 2000 д машина с 1-256 & 1-128 овен memory.O / P syst. Windows XP Проф.. с всички актуализации до около седмица. Всякакви предложения? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добре дошли в CJ!
Обувка в безопасен режим, отворен на компютъра ми, нали щракнете върху вашия твърд диск, след това свойства, след което инструменти, след което грешка проверка. Проверете автоматично определя грешки и да започнат, вероятно ще се нуждаят от рестартиране. Това ще определи друг файл грешки и поправки доста проблеми, ако това е невъзможно Бих го XP ремонт използване на операционната система CD. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Здрасти. са намерили решение на проблема ми, имам 2-анти-вирус програми се изпълняват, thougt Имах деинсталиране на първия, но изглеждаше, че се работи по-тихо thje фон, трябваше да ровя в системния регистър, за да сортирате това. Сега, ботуши, тъй като трябва да направя. Дейв |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Моята система: Начало Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако тя е, която искате да стартирате Север Removal Tool за да бъде сигурен.
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Не, че не "тона Север |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Безопасен режим | rebelrider | Windows операционни системи | 3 | 23rd Oct 2008 17:26 |
| Как да се стартира по безопасен начин? | Патрик F | Windows операционни системи | 1 | 3 Jul 2008 07:16 |
| Безопасен режим на резолюция гама, но нормален режим е наред ... | Брой Jackula | Windows операционни системи | 5 | 25 Март 2008 11:18 |
| Безопасен режим? | deebee | Windows операционни системи | 4 | 11 Март 2008 08:53 |
| Какво е безопасен режим? | shroomo | Windows операционни системи | 7 | 7 май 2007 г. 10:28 |
| Нишка Инструменти | |
| |