![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj, Nový člen, můj problém spočívá v tom, že můj počítač bude pouze začátek v "safe mode", když se pokusí v normálním režimu je jediná věc na obrazovce v moiuse ukazovátko, nemůže vstoupit správce zařízení, nebo cokoliv jiného. Můj počítač je 2000 e stroj s 1-256 & 1-128 ram memory.O / p Syst. Windows XP Proff. všechny aktualizace až asi před týdnem. Jakýkoliv návrhy?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vítejte na CJ!
Boot v nouzovém režimu, otevřený počítač, klikněte pravým tlačítkem myši váš pevný disk, pak vlastnosti, pak nářadí, pak chyba kontroly. Zkontrolovat automaticky opravit chyby a start, bude zřejmě potřebovat restart. To bude oprava libovolného souboru chyb a řeší mnoho problémů, v opačném případě bych dělat XP opravit pomocí vašeho operačního systému, CD. Můj systém: Hybr! D
|
|
|
|||
|
|||
|
Nazdar. podařilo nalézt řešení pro můj problém, mám 2-Anti-Virus programy běží, thougt jsem odinstalovány první, ale zdálo se být potichu thje běží v pozadí, musel ponořit do registru, aby třídit to. Nyní boty, jak by měl dělat. DAVE
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
...... nebylo Norton jakoukoli šanci, že?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Kdyby to byl, který chcete spustit Norton Nástroj pro odstranění si být jisti.
|
|
|||
|
|||
|
Citace:
|
|
|
|||
|