![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας, τα νέα κράτη, το πρόβλημά μου είναι ότι ο υπολογιστής μου θα αρχίσει να σε "ασφαλή λειτουργία", αν προσπαθήσω σε κανονική λειτουργία το μόνο πράγμα που εμφανίζονται στην οθόνη του moiuse pointer, δεν μπορούν να εισέλθουν συσκευή του διαχειριστή ή οτιδήποτε άλλο. Ο υπολογιστής μου είναι ένα ηλεκτρονικό μηχάνημα 2000 με 1-256 & 1-128 ram memory.O / p SYST. Windows XP Proff. με όλες τις ενημερώσεις μέχρι περίπου πριν από μία εβδομάδα. Όποιες προτάσεις; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Καλώς ήλθατε στην CJ!
Εκκίνησης σε ασφαλή λειτουργία, ανοίξτε τον υπολογιστή μου, δεξί κλικ στον σκληρό σας δίσκο, στη συνέχεια, τις ιδιότητες, τότε εργαλεία, τότε το σφάλμα ελέγχου. Ελέγξτε τα αυτόματα καθορίζει λάθη και να αρχίσουν, κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστεί επανεκκίνηση. Αυτό θα καθορίσει κάθε αρχείο διορθώνει τα σφάλματα και πολλά προβλήματα, ελλείψει αυτού Είχα κάνει επισκευή XP χρησιμοποιώντας το CD του λειτουργικού συστήματος. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Γεια σου. έχουν βρει τη λύση στο πρόβλημα μου, είχα 2-anti-virus προγράμματα λειτουργίας, thougt είχα απεγκαταστήσει την πρώτη, αλλά φαινόταν να λειτουργεί αθόρυβα στο παρασκήνιο thje, έπρεπε να ψάχνω το μητρώο για να ταξινομήσετε αυτό. Τώρα, όπως οι μπότες που θα πρέπει να κάνει. DAVE |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν ήταν, που θέλετε να εκτελέσετε το Norton Removal Tool για να είστε σίγουροι.
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Δεν θα ήταν `t Norton |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Safe Mode | rebelrider | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 23 Οκτ 2008 17:26 |
| Τρόπος εκκίνησης σε ασφαλή λειτουργία; | Patrick F | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 3η Ιουλ 2008 07:16 |
| Ασφαλή λειτουργία από ψήφισμα φάσμα, αλλά η κανονική λειτουργία είναι ωραία ... | Μετρήστε Jackula | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 25 Μαρ 2008 11:18 |
| Safe mode? | deebee | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 11 Μαρ 2008 08:53 |
| Τι είναι το safe mode; | shroomo | Λειτουργικά συστήματα Windows | 7 | 7η Μαΐου 2007 10:28 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |