![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav, novi član, moj problem je u tome što moj računalo će se samo početi u "safe mode", ako JA probati u normalnom načinu rada jedina stvar na ekranu u moiuse prepeličar, ne može ući Device Manager ili bilo što drugo. Moj računalo je 2000 E stroj s 1-256 i 1-128 ovna memory.O / p syst. Windows XP Proff. sa svim ažuriranja do otprilike tjedan dana. Bilo koji sugestija? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobrodošli na CJ!
Pokretanje u sigurnom načinu rada, otvorite moje računalo, pravo kliknite na vašem tvrdom disku, a zatim svojstva, zatim alata, onda error checking. Provjerite automatski popraviti greške i počnete, vjerojatno će trebati ponovno podizanje sustava. To će popraviti bilo koju datoteku ispravci grešaka i puno problema, ako to nije slućaj bih napraviti jedan XP popraviti korištenjem Vašeg operativnog sustava CD. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Bok. su našli rješenje za moj problem, ja sam imao 2-protuvirusni programi izvode, thougt sam deinstaliran prva ali činiti se biti tiho radi u pozadini thje, morala prekapati u registar da biste sortirali this out. Sada cipele onako kako bi trebao raditi. Dave |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
My System: Početna Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako je to, da želite pokrenuti Norton Removal Tool kako bi bili sigurni.
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Nema ga wasn `t Norton |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Safe Mode | rebelrider | Windows Operating Systems | 3 | 23. listopad 2008 17:26 |
| Kako to čizma in siguran način? | Patrick F | Windows Operating Systems | 1 | 3. srpnja 2008 07:16 |
| Safe mode iz rezolucije dometa, ali je u redu normalnom načinu rada ... | Tačka Jackula | Windows Operating Systems | 5 | 25. ožujak 2008 11:18 |
| Safe mode? | deebee | Windows Operating Systems | 4 | 11. ožujak 2008 08:53 |
| Što je to safe mode? | shroomo | Windows Operating Systems | 7 | 7. svibanj 2007 10:28 |
| Thread Tools | |
| |