![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki, Naujas narys, mano problema yra ta, kad mano kompiuteris bus tik pradžia "Safe Mode", jei bandau įprastu režimu Vienintelis dalykas, dėl moiuse žymiklį ekrane, negali patekti Device Manager "ar dar ką nors. Mano kompiuteryje nėra 2000 E mašina su 1-256 ir 1-128 RAM memory.O / p Syst. Windows XP proff. visus atnaujinimus iki maždaug savaitę. Any suggestions? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sveiki CJ!
Įkėlimo imu, atidarykite Mano kompiuteris, dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite kietąjį diską, tada properties, tada įrankiai, tada klaidų tikrinimas. Patikrinkite automatiškai ištaisyti klaidas ir pradėti, turbūt reikia perkrauti kompiuterį. Tai bus nustatyti bet kurio failo klaidų, ir nustato daug problemų, jei to I'd do XP, remontas, naudojant kompaktinį diską operacinę sistemą. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Labas. rado sprendimą mano problema, turėjau 2 antivirusinės programos veikia, thougt turėjau pašalinta pirmoji, bet atrodė, kad tyliai veikia thje fono, teko raustis į registrą Rūšiuoti this out. Dabar batai kaip ji turėtų daryti. DAVE |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei jis buvo, jūs norite paleisti Norton Removal Tool būti tikri.
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| Ne tai nebuvo `t Norton |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Safe Mode | rebelrider | Windows "operacinės sistemos | 3 | 23 spalis 2008 17:26 |
| Kaip įkelti į safe mode? | Patrick M | Windows "operacinės sistemos | 1 | 3 liepa 2008 07:16 |
| Safe Mode iš rezoliucija diapazonas, bet įprastu režimu, yra puiku ... | Count Jackula | Windows "operacinės sistemos | 5 | Kovas 25, 2008 11:18 |
| Safe Mode? | deebee | Windows "operacinės sistemos | 4 | Kovas 11, 2008 08:53 |
| Kas yra saugus būdas? | shroomo | Windows "operacinės sistemos | 7 | 7 gegužė 2007 10:28 |
| Temos įrankiai | |
| |