![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi, Nowy członek, mój problem polega na tym, że mój komputer będzie tylko rozpocznie się w "trybie awaryjnym", gdy próbuję w trybie normalnym jedyną rzeczą, na ekranie w moiuse wskaźnika, nie może wejść menedżera urządzeń lub cokolwiek innego. Mój komputer to maszyna z 2000 e 1-256 i 1-128 barana memory.O / p Syst. Windows XP proff. wszystkie aktualizacje do około tydzień temu. Wszelkie sugestie? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zapraszamy do CJ!
Rozruch w trybie awaryjnym, otwórz mój komputer, kliknij prawym przyciskiem myszy dysk twardy, a następnie Właściwości, następnie narzędzia, a następnie kontroli błędów. Sprawdź automatycznie naprawić błędy i uruchomić, będzie prawdopodobnie potrzebny jest ponowne uruchomienie komputera. To będzie naprawić wszelkie błędy pliku i ustala wiele problemów, że nie będę robić jeden XP naprawa przy użyciu dysku CD z systemem operacyjnym. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Cześć. Znalazłem rozwiązanie mojego problemu, miałem 2-programy antywirusowe uruchomione, thougt Musiałem odinstalowany pierwszy, ale wydawała się być cicho thje uruchomiony w tle, miał sięgnięcia do rejestru sortować to. Teraz buty jak należy robić. DAVE |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
My System: Start Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli tak było, chcesz uruchomić Norton Removal Tool aby się upewnić.
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
|
| |||
| |||
| Nie było to `t Norton |
![]() |
|
| Zakładki |