![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Max, noile state, problema mea este ca computerul meu va începe doar în "safe mode", dacă aş încerca în modul normal singurul lucru de pe ecran în moiuse pointer, nu pot intra Device Manager sau orice altceva. Calculatorul meu este o masina de 2000 e cu 1-256 & 1-128 RAM memory.O / p Syst. Windows XP Proff. cu toate actualizările de până la aproximativ o săptămână în urmă. Orice sugestii? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bine ati venit la CJ!
Boot în modul de siguranţă, deschideţi My Computer, click dreapta pe hard disk, apoi proprietăţi, apoi instrumente, apoi la verificarea erorilor. Verificaţi în mod automat repara erorile şi de a începe, probabil, va trebuie un reboot. Asta va stabili orice fişier de erori şi rezolvă o mulţime de probleme, în lipsa acestuia Aş face o reparaţie XP, folosindu-vă de sistemul de operare CD-uri. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Salut. au găsit soluţia la problema mea, am avut 2-anti-virus de programe difuzate, thougt dezinstalată am avut o prima, dar pare a fi în linişte thje rulează în fundal, a trebuit să se îngropa în registry pentru a sorta asta. Acum, cizme ca ea ar trebui să facă. Dave |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Sistemul meu: Home Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă ar fi fost, pe care doriţi să îl rulaţi Norton Eliminarea Unealtă pentru a fi sigur.
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| |||
| |||
| Nu acesta era `t Norton |