![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj, Nový člen, môj problém spočíva v tom, že môj počítač bude len začiatok v "safe mode", keď sa pokúsi v normálnom režime je jediná vec na obrazovke v moiuse ukazovadlo, nemôže vstúpiť správca zariadenia, alebo čokoľvek iného. Môj počítač je 2000 e stroj s 1-256 & 1-128 ram memory.O / p Syst. Windows XP proff. všetky aktualizácie až asi pred týždňom. Akýkoľvek návrhy?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vitajte na CJ!
Boot v núdzovom režime, otvorený počítač, kliknite pravým tlačidlom myši na pevný disk, potom vlastnosti, potom náradie, potom chyba kontroly. Skontrolovať automaticky opraviť chyby a start, bude zrejme potrebovať restart. To bude oprava ľubovoľného súboru chýb a rieši mnoho problémov, v opačnom prípade by som robiť XP opraviť pomocou vášho operačného systému, CD. Môj systém: Hybr! D
|
|
|
|||
|
|||
|
Nazdar. podarilo nájsť riešenie na môj problém, mám 2-Anti-Virus programy bežia, thougt jsem odinstalování prvá, ale zdalo sa byť potichu thje beží v pozadí, musel ponoriť do registra, aby triediť to. Teraz topánky, ako by mal robiť. DAVE
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
...... nebolo Norton akúkoľvek šancu, že?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Keby to bol, ktorý chcete spustiť Norton Nástroj pre odstránenie si byť istí.
|
|
|||
|
|||
|
Citácia:
|
|
|
|||
|