![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав, нови члан, мој проблем је у томе што мој рачунар ће се само почети у "сафе моде", ако ЈА пробати у нормалном начину рада једина ствар на екрану у моиусе препеличар, не може ући Девице Манагер или било шта друго. Мој рачунар је 2000 Е машина са 1-256 и 1-128 овна меморы.О / п сыстем. Уиндоус КСП Профф. са свим исправке до отприлике недељу дана. Било који сугестија? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добродошли на ЦЈ!
Покретање у безбедном начину рада, отворите моје рачунар, право кликните на вашем тврдом диску, а затим својства, затим алатке, онда еррор цхецкинг. Проверите аутоматски поправити грешке и почнете, вероватно ће требати поновно подизање система. То ће поправити било коју датотеку исправци грешака и пуно проблема, ако то није слућај бих направити један КСП поправити коришћењем Вашег оперативног система ЦД. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Бок. су нашли решење за мој проблем, ја сам имао 2-антивирусни програми изводе, тхоугт сам деинсталирана прва али чинити се да буде тихо ради у позадини тхје, морала прекапати у регистар да бисте сортирали тхис оут. Сада ципеле онако како би требало да раде. Даве |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако је то, да желите да покренете Нортон Ремовал Тоол како би били сигурни.
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| Нема га уасн `т Нортон |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Сафе Моде | ребелридер | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 23 октобар 2008 17:26 |
| Како за чизма унутра сигуран начин? | Патрицк Ф | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 3. јула 2008 07:16 |
| Сафе моде из резолуције домета, али је у реду нормалном начину рада ... | Тачка Јацкула | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 25 март 2008 11:18 |
| Сафе моде? | деебее | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 11 март 2008 08:53 |
| Шта је то сафе моде? | схроомо | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 7 | 7 мај 2007 10:28 |
| Тхреад Тоолс | |
| |