![]() |
|
| |||
| |||
| Eğer normal bir moiuse işaretçisi olarak ekranda tek şey olarak, aygıt yöneticisi veya başka bir şey giremeyen deneyin Merhaba, Yeni üye, benim sorun benim bilgisayar yalnızca "Güvenli Mod başlar oldu. Benim bilgisayar 2000 E makine 1-256 & 1-128 ile koç memory.O / p Syst olduğunu. Windows XP Proff. tüm güncellemeleri ile en fazla bir hafta önce. Any suggestions? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hoşgeldiniz CJ için!
Güvenli modda Önyükleme, sağ klik, sonra, sonra, sonra hata kontrol araçları özellikleri sabit sürücü benim bilgisayar açık. Otomatik olarak başlar ve hataları düzeltmek, belki de bir yeniden başlatma gerekir kontrol edin. Yani, ben bir XP onarım, işletim sistemi CD'sini kullanarak yapın başarısız bir dosya hataları ve düzeltmeleri sorunların çoğunu çözmek olacaktır. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Merhaba. benim soruna çözüm bulduğunuzda, ben, ben ilk kaldırılacağı vardı thougt ama sessizce thje arka planda çalışan olarak görünüyordu, 2-anti-virüs programları çalıştıran yaptıkları kayıt içine bu sıralama için defterleri gerekiyordu. Şimdi bot olarak yapmalıdır. dave |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Benim Sistemi: Ev Yapı
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer o, bunu çalıştırmak istiyorum Norton Kaldırma Aracı emin olun.
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| Hayır o `t kuzey değildi |
![]() |
|
| Bookmarks |