![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Нью-членів, моя проблема в тому, що мій комп'ютер буде розпочати тільки в "безпечному режимі", якщо я спробую в нормальному режимі єдине на екрані в moiuse покажчик, не може увійти диспетчері пристроїв або що-небудь інше. Мій комп'ютер 2000 E машини з 1-256 & 1-128 RAM memory.O / P Syst. Windows XP Proff. з усіма оновленнями до приблизно тиждень тому. Будь-які пропозиції? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ласкаво просимо в CJ!
Завантаження в безпечному режимі, відкритим Мій комп'ютер правою кнопкою мишки на жорсткому диску, а потім властивостями, то інструменти, то помилок. Перевірте автоматично виправляти помилки і почати, ймовірно, знадобиться перезавантаження. Це буде виправити будь-які файли виправлення помилок і багато проблем, в іншому випадку я зроблю ремонту ХР за допомогою операційної системи КР. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Привіт. знайшли рішення моєї проблеми, у мене була 2-антивірусних програм, що виконуються, thougt я видалив перших, але, здавалося, спокійно працювати в Thje фону, довелося вникати в реєстр сортувати цьому. Тепер чобіт як йому слід робити. Дейв |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Моя система: Головна Build
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо це так, ви хочете запустити Нортон Removal Tool щоб бути впевненим.
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Ні, це Wasn `T Нортон |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Безпечний режим | rebelrider | Операційні системи Windows | 3 | 23 жовтня 2008 17:26 |
| Як завантажитися в безпечному режимі? | Патрік F | Операційні системи Windows | 1 | 3 липня 2008 07:16 |
| Безпечний режим з резолюції діапазоні, але нормальний режим штрафу ... | Граф Jackula | Операційні системи Windows | 5 | 25 березня 2008 11:18 |
| У безпечному режимі? | deebee | Операційні системи Windows | 4 | 11 березня 2008 08:53 |
| Що таке безпечний режим? | shroomo | Операційні системи Windows | 7 | 7 травня 2007 10:28 |
| Різьба Інструменти | |
| |