по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Общи Софтуер Чат

Register

Отвори източник продукти или микро-меки продукти?

Reply

Нишка Инструменти
Old 3-ти март, 2007, 01:27
Новите държави Група

Default Отвори източник продукти или микро-меки продукти?

Здравейте всички,
Отворен код или микро меките кое предпочитате? Можете ли да ми кажете защо не го предпочитат?

Предпочитам с отворен код products.Because Тя даде по-добро решение и за намаляване на инвестиционните разходи ми ..

С уважение,
Old 14-ти Март 2007, 10:10
Член Група

Абсолютно с отворен код за много причини, номер едно е цена.

Проблемът идва когато сте стотици компютри във вашата фирма, намирането на някого, за да се разрешат проблеми с него. "Майкрософт" са обучени на много хора да запазят своите продукти, но намирането на някого, за да се грижим един отворен код собствена е много по-трудно.
Old 14 март 2007, 10:17
Администратор Група

Имам добър пример с последните форум ъпгрейд.

Когато се инсталира на отворен код за свободна форуми дойдох в голяма степен не подкрепя, когато ми се искаше да обява SEO Модификации др

Vbulletin все пак е № 1 в подкрепа като му платени и само modded от други платени организации като vBSEO.

От подкрепа ъгъл Предпочитам като подкрепа, а не спасяването на цената.

Дейв.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 14-ти Март 2007, 10:27
Член Група

Ползвам Vbulletin и с miriad на hacks и Модификации, превърна я в една напълно работещи сайт, това е много добре парче софтуер.

Мога да се съглася с Дейв относно форуми въпрос, на свободния софтуер не може да бъде подкрепен, както и платено. Помислете за това, хората в Vb се плаща, за да се определи нашите проблеми, хора на проекти с отворен код не са. Те решават буболечки в свободното си време.
Old 15-ти март, 2007, 08:31
Член Група

Технологиите с отворен код може да се прегърнаха, ако бюджетът е принуда. Проблемите, посочени за отворен код, са повече на уеб скриптове. Там са стабилни приложения с отворен код популярните собственически колега. Например GIMP за Photoshop, Linux за Windows, MySQL за MSSQL и много повече. Нарастващата популярност на отворения код е намаляване на разходите за собственически приложения. Долната линия е с отворен код и патентовани софтуери могат да съществуват едновременно.
Old 17-ти март 2007, 06:24
Член Група

Харесва ми с отворен код, защото ми харесва, че "направи си сам" страна го е правил. Напоследък, фирми идват до покрива, че празното място в сервиза и те също са в подкрепа на развитието чрез дарения, което е страхотно.

Нищо не е наистина свободен, може да има разход на пари или време. Тя е добре да има избор.

Сандра.:)
Old 17-ти март 2007, 21:08
Член Група

По някакъв начин ми харесва така! Защото, ако не са били за да се инсталира Linux ОС на компютъра ми тогава, че ще бъде предизвикателство, защото аз ще трябва малко помощ.

Ако аз да инсталирате Windows OS тогава знам, че ще бъдат подкрепени и аз може да не се объркат!

И двата имат своите и преместят!
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Софтуер за управление на запасите - Използване на баркодове върху продукти tama4tama Офис Suites & Приложения 1 4 юни 2009 04:41
Отвори надежден източник DNS сървър решение syer Linux & Алтернативни OS 0 30 Май 2009 18:03
Отвори източник видео редактиране меки pest79456 Мултимедия & Codecs 1 26 Jan 2009 04:22
Моят отворен код ramblings / новини Cew27 Linux & Алтернативни OS 2 12 Окт 2008 10:46
Отвори офис и mirco меки офис ken979 Офис Suites & Приложения 2 12 Авг 2007 04:22
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc