![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, Отворен код или микро меките кое предпочитате? Можете ли да ми кажете защо не го предпочитат? Предпочитам с отворен код products.Because Тя даде по-добро решение и за намаляване на инвестиционните разходи ми .. С уважение, |
|
| |||
| |||
| Абсолютно с отворен код за много причини, номер едно е цена. Проблемът идва когато сте стотици компютри във вашата фирма, намирането на някого, за да се разрешат проблеми с него. "Майкрософт" са обучени на много хора да запазят своите продукти, но намирането на някого, за да се грижим един отворен код собствена е много по-трудно. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам добър пример с последните форум ъпгрейд.
Когато се инсталира на отворен код за свободна форуми дойдох в голяма степен не подкрепя, когато ми се искаше да обява SEO Модификации др Vbulletin все пак е № 1 в подкрепа като му платени и само modded от други платени организации като vBSEO. От подкрепа ъгъл Предпочитам като подкрепа, а не спасяването на цената. Дейв. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Ползвам Vbulletin и с miriad на hacks и Модификации, превърна я в една напълно работещи сайт, това е много добре парче софтуер. Мога да се съглася с Дейв относно форуми въпрос, на свободния софтуер не може да бъде подкрепен, както и платено. Помислете за това, хората в Vb се плаща, за да се определи нашите проблеми, хора на проекти с отворен код не са. Те решават буболечки в свободното си време. |
|
| |||
| |||
| Технологиите с отворен код може да се прегърнаха, ако бюджетът е принуда. Проблемите, посочени за отворен код, са повече на уеб скриптове. Там са стабилни приложения с отворен код популярните собственически колега. Например GIMP за Photoshop, Linux за Windows, MySQL за MSSQL и много повече. Нарастващата популярност на отворения код е намаляване на разходите за собственически приложения. Долната линия е с отворен код и патентовани софтуери могат да съществуват едновременно. |
|
| |||
| |||
| Харесва ми с отворен код, защото ми харесва, че "направи си сам" страна го е правил. Напоследък, фирми идват до покрива, че празното място в сервиза и те също са в подкрепа на развитието чрез дарения, което е страхотно. Нищо не е наистина свободен, може да има разход на пари или време. Тя е добре да има избор. Сандра.:) |
|
| |||
| |||
| По някакъв начин ми харесва така! Защото, ако не са били за да се инсталира Linux ОС на компютъра ми тогава, че ще бъде предизвикателство, защото аз ще трябва малко помощ. Ако аз да инсталирате Windows OS тогава знам, че ще бъдат подкрепени и аз може да не се объркат! И двата имат своите и преместят! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Софтуер за управление на запасите - Използване на баркодове върху продукти | tama4tama | Офис Suites & Приложения | 1 | 4 юни 2009 04:41 |
| Отвори надежден източник DNS сървър решение | syer | Linux & Алтернативни OS | 0 | 30 Май 2009 18:03 |
| Отвори източник видео редактиране меки | pest79456 | Мултимедия & Codecs | 1 | 26 Jan 2009 04:22 |
| Моят отворен код ramblings / новини | Cew27 | Linux & Алтернативни OS | 2 | 12 Окт 2008 10:46 |
| Отвори офис и mirco меки офис | ken979 | Офис Suites & Приложения | 2 | 12 Авг 2007 04:22 |
| Нишка Инструменти | |
| |