menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

Open source produkty nebo micro soft produkty?

Reply

Thread Nástroje
Old 3.března 2007, 01:27
Nový člen skupiny

Ahoj všem,
Open source nebo micro soft, který z nich chcete? mohl byste mi říct, proč si to?

Dávám Open source products.Because to dát lepší řešení a snížení investičních nákladů moje ..

Pozdravy,
Old 14 března 2007, 10:10
Člen Skupina

Absolutně open source z mnoha důvodů, řada z nich bude cena.

Problém je, když máte stovky počítačů ve vaší společnosti, najít někoho, aby se vyřešily problémy s ní. Microsoft vycvičili mnoho lidí, aby byla zachována jejich výrobků, ale najít někoho, starat se o open-source software suite je mnohem těžší.
Old 14. března 2007, 10:17
Administrátor Skupina

Mám dobrý příklad s posledních fórum upgrade.

Když jsem instalovali open source zdarma fórech jsem se setkal prakticky žádnou podporu, když jsem chtěl reklama seo mods atd.

VBulletin však není 1 na podporu své placené a pouze modded jinými organizacemi, jako zaplacené vBSEO.

Z podpory úhel mám nejraději s podporou spíše než úspora na ceně.

Dave.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 14 března 2007, 10:27
Člen Skupina

I use vBulletin as miriad z hacků a mods, pak ho do plně funkční webové stránky, je to velmi jemný kus software.

Nemůžu souhlasit s Davem na fórech problém, že svobodný software nemůže být podporován i zaplaceno. Přemýšlejte o tom, že lidé na Vb platí opravit naše problémy, lidé na Open source projekty nejsou. Budou řešit chyby v jejich volném čase.
Old 15 března 2007, 08:31
Člen Skupina

Open source technologie lze objal když rozpočet je omezení. Problémy zmíněné o open source jsou na webových skriptů. Existují stabilní open source aplikací s populární proprietární protějšek. Například GIMP pro Photoshop, Linux for Windows, MYSQL na MSSQL a mnoho dalších. Rostoucí popularita open source, je snížení nákladů na proprietární aplikace. Pointa je open source a proprietárním software může koexistovat.
Old 17 března 2007, 06:24
Člen Skupina

Mám rád open source, protože jsem rád, že "udělat sami" strana má. V poslední době, firmy přicházejí do krytu, že prázdný prostor ve službách a jsou rovněž podporují vývoj prostřednictvím darů, které jsou skvělé.

Nic není skutečně volný, máte náklady na peníze nebo čas. Je dobré mít na výběr.

Sandra.:)
Old 17 března 2007, 21:08
Člen Skupina

Svým způsobem jsem rád obojí! Protože, když jsem se o instalaci OS Linux na svém počítači, pak by byla výzvou, protože bych malou podporu.

Kdybych nainstalovat OS Windows pak vím, že by se opírat a já nemohla pokazit!

Oba mají své a downsides!
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.