![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem, Open source nebo micro soft, který z nich chcete? mohl byste mi říct, proč si to? Dávám Open source products.Because to dát lepší řešení a snížení investičních nákladů moje .. Pozdravy, |
|
| |||
| |||
| Absolutně open source z mnoha důvodů, řada z nich bude cena. Problém je, když máte stovky počítačů ve vaší společnosti, najít někoho, aby se vyřešily problémy s ní. Microsoft vycvičili mnoho lidí, aby byla zachována jejich výrobků, ale najít někoho, starat se o open-source software suite je mnohem těžší. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám dobrý příklad s posledních fórum upgrade.
Když jsem instalovali open source zdarma fórech jsem se setkal prakticky žádnou podporu, když jsem chtěl reklama seo mods atd. VBulletin však není 1 na podporu své placené a pouze modded jinými organizacemi, jako zaplacené vBSEO. Z podpory úhel mám nejraději s podporou spíše než úspora na ceně. Dave. Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| I use vBulletin as miriad z hacků a mods, pak ho do plně funkční webové stránky, je to velmi jemný kus software. Nemůžu souhlasit s Davem na fórech problém, že svobodný software nemůže být podporován i zaplaceno. Přemýšlejte o tom, že lidé na Vb platí opravit naše problémy, lidé na Open source projekty nejsou. Budou řešit chyby v jejich volném čase. |
|
| |||
| |||
| Open source technologie lze objal když rozpočet je omezení. Problémy zmíněné o open source jsou na webových skriptů. Existují stabilní open source aplikací s populární proprietární protějšek. Například GIMP pro Photoshop, Linux for Windows, MYSQL na MSSQL a mnoho dalších. Rostoucí popularita open source, je snížení nákladů na proprietární aplikace. Pointa je open source a proprietárním software může koexistovat. |
|
| |||
| |||
| Mám rád open source, protože jsem rád, že "udělat sami" strana má. V poslední době, firmy přicházejí do krytu, že prázdný prostor ve službách a jsou rovněž podporují vývoj prostřednictvím darů, které jsou skvělé. Nic není skutečně volný, máte náklady na peníze nebo čas. Je dobré mít na výběr. Sandra.:) |
|
| |||
| |||
| Svým způsobem jsem rád obojí! Protože, když jsem se o instalaci OS Linux na svém počítači, pak by byla výzvou, protože bych malou podporu. Kdybych nainstalovat OS Windows pak vím, že by se opírat a já nemohla pokazit! Oba mají své a downsides! |